torsdag, april 18, 2024

Che var en sorts Messias!


 Titta på bilden av Che! Än idag dyrkas han som en Messias i Sydamerika. Den då omogna vänstern gapade och svalde.
Inte för att han var en av arkitekterna bakom ett KZ-läger för homosexuella, det brydde man sig inte om på den tiden. Ingen brydde sig eller om att han var en "äventyrare" i politiken.

Han lyckades få till en 40.000 man stark armé vilken forslades till Angola för att bedriva revolution. Kostnaden stod faktiskt Sverige för! Pierré Schori mfl fixade många miljoner till Kuba. Oficiellt skulle pengarna gå till skolor och sjukvård men det betydde bara ett bollande med pengarna mellan olika kolummer . I praktiken betalade Sverige för Che:s revolution .

Det är inte många som har berört dessa skumma affärer men Palme o Co blev ju helgon i Kuba. Togs emot som en av världens största politiker och fick sitta och röka bredvid Fidel.
Men Che han kunde ju inte bärga sig när han tröttnade på att skjuta fångar med nackskott. Han skulle exportera revolutionen till andra länder där han slutligen blev skjuten. (Bolivia)

Idag är vänstern ännu mer förblindad när de hyllar Hamas och Iran. En ren terroriströrelse och en stat som faktiskt är ännu värre med sin islam som verktyg att förtrycka sina medborgare. Iran är ju med sina mullor något av det värsta som kan hända ett lands befolkning. Kvinnor får inte ens klä sig som de vill. Över 200.000 personer har de avrättat under sina 45 år vid makten. Varför västerlänningar faller för typer som Che och terrorrörelser är lite svårt att förstå. Oftast okunnighet samt svårt med både läsförståelse och kanske en religiös längtan i sina liv som tar sig dessa underliga vägar.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate