måndag, april 15, 2024

De demokratiska länderna är få numera!

 FN är idag rena farsen med sina medlemmar från olika hårdföra diktaturer. Sverige och svenskarna har i åratal varit förblindade av denna organisation och betalat fruktansvärt med pengar till dem.

Kina, Ryssland, Vitryssland, Iran, Afganistan mfl länder står för förtryck och hot.

Dessa länder har tagit ställning för terroristerna från Hamas, Houti och Hezbolla.

OCH det arma socialdemokratiska Sverige erkände "Palestina" som ett land samtidigt som de hade trevligt i Teheran ihop med denna islamistregim.

SAP har valt de mest underliga vänner!

En gång i tiden var de vän med Israel men det är länge sedan,de vill inte ens lyssna till vad Israel säger. Svensk media går i SAP:s spår, de lyssnar till vad terroristerna säger sedan publiceras detta som sanningen. Svt och SR tävlar med DN om att sprida Hamas uppfattningar.

Ungefär som att sprida DDR.s uppfattningar vilket man också gjorde under en rad av år. Tom. DDR:s skolsystem kopierade man rakt av!

Dagens journalister på vissa avdelningar på Svt sitter i sändningar och är partiska. Uppvisar ett minspel som säger allt, lyssnar inte!

Efter att Iran anfallit Israel så har wokevänstern börjat hylla denna avskyvärda regim, kommunist-Kajsa är ju värre än andra i sitt hyllande.

Kvinnorna i Iran håller säkerligen inte med henne på en enda punkt. De slåss fortfarande mot gubbväldet i form av alla dessa långskägg.

Man fortsätter att slå turbanen av dessa skenheliga gubbar.



Israel med hjälp av både Jordanien och Saudiarabien  sköt ner nästan alla 300 missiler och drönare, så Irans anfall blev ett stort fiasko. Varför de försökte skada stora Moskéen i Jerusalem är mycket svårt att förstå. Israel skyddade denna med som sagt var stor framgång.

Hur man ska få bukt med den svåra antisemitismen bland araberna och deras verktyg bland terroristerna är svårt att ha någon åsikt om. Vi ser ju hur de araber som finns i västvärlden uppfattar situationen.De står på terroristernas sida helt och hållet.

Med den inställningen finns ingen fred i sikte alls. 

Iran har i många år fört ett slags krig mot Israel, de använder de fanatiska rörelserna i flera länder. ATT de nu gick till angrepp är en vändning och den är mycket illavarslande.

Israels folk har i så många år fått leva med angrepp mot sig inte bara i ord från FN utan även med raketer i tiotusental varje år dimpande ner i sitt land. Barnen skräms och får skador som kanske blir livslånga i sitt psyke. Men inte många i väst bryr sig.


Den här slog ner vid en sjö i Israel.

ATT Israel tog ett beslut den 8 oktober att förgöra Hamas för att i framtiden kanske få leva fredligt mötte motstånd från all vänster i världen.

Denna vänster som enbart hyllar döda judar från ww2. Levande judar som gör motstånd tycker de inte om.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate