måndag, april 29, 2024

Erfarna journalister tex Lisa Bjurwald bluffar och är dåligt pålästa!

 VLT ägs numera av Bonniers och har gått in i samma usla beskrivningar av både Sverige och annat.  Lisa Bjurwald är redaktören för ledarsidan vilken kan tex om tidningen Epoch Times vräka ur sig så här:!medan Epoch Times beskrivs som ”det kinesiska propagandabladet”.

Samt naturligtvis det vanliga idag om högerextrem osv.

Alla som läser Epoch Times vet ju att tidningen är en svuren motståndare till KKP:s Kina.

"Bjurwalds slutkläm i artikeln är att ”demokratihotande avarter” som Epoch Times bör uteslutas från TU."

DET börjar bli riktigt otäckt i Sverige med olika nyhetsmedia vilka agerar bara som propagandablad där lögner tillåts. Varför just Bonniers tidningar har slagit in pǻ den linjen är faktiskt svårt att förstå. Eftersom många av deras ledar o kultursidor börjar likna nidtidskrifter måste ju utgå från ett centralt påbud?

En annan aktör vilken inte utför sitt uppdrag korrekt är Svt och SR.  De kan påstå saker om kriget som hamas startade den 7 okt utan att Israel får en chans att gå i svaromål.

Se här:"Många palestinier som har gripits av den israeliska militären har utsatts för misshandel, enligt palestinska och internationella människorättsorganisationer.

En av dem är Soufian Abu Salah som förlorade sitt ben efter sin tid i fångenskap."

Sedan lägger Svt till detta:"Eftersom varken SVT eller några andra utländska medier släpps in i Gaza har vi bett ett lokalt tv-team träffa Soufian."


Hur trovärdigt blir Svts uppgifter efter ett halvår av program och nyheter där allt material kommer från hamas och deras bulvaner?

God journalistisk sed kräver att bägge parter hörs! 

Man kan inte förlita sig på uppgifter från en terrorsekt!

När det gäller nyheter och videoinslag så har även Google mer och mer börjat censurera när man skriver eller beskriver utvecklingen med islamismen i våra demokratier. En video som just beskrev och ifrågasatte politiken bakom spridningen av islamism togs bort från YouTube. Jag har ju utsatts för samma behandling här på Blogger. 

Sådant känns inte bra när man lever i en demokrati där man ska kunna diskutera om samhället.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate