söndag, april 21, 2024

Expressen är nu lika usla som Svt!

 Idag hade de braskande rubriker om döda barn i Gaza samt att 34.000 människor var döda! Alla uppgifter från nazihamas, vilket de påpekar för att hålla ryggen fri.

Men nu är det tyvärr så att väldigt många läsare tar till sig rubrikerna som sanning.

OCH det märks ute på internet tex Instagram , där man kan få många gillande för "ofarliga" bilder  medan tex en bild på ett kidnappat judiskt barn undviks av människor som åtminstone jag hade en annan bild av.


 Den här flickan fångades av hamas den 7 oktober.

Den här landslagskvinnan i Iran uttalade sig offentligt mot Irans drönare mot Israel. Hon är nu försvunnen och ingen vet var hon är!

Men får de här flickorna någon större medkänsla , NEJ! Det blir bara från de som offentligt har tagit ställning för humanism och mot islamisternas våld och hot.

Alla andra tiger som vanligt. Ska verkligen antisemitismen få segra? Ska allt fler dras in i denhets man ser nu mot Israel som blev tvingade att gå i försvar efter de 1200 mördade den 7 oktober. 

Hur någon demokrat överhuvudtaget kan försvara terror och sådana organisationer är mycket svårt att förstå. Men jag minns hur vänstern hurrade när islamisterna flög in i skyskraporna i New York!

Samma vänster som hurrar och försvarar nazihamas!

Israel handlar rätt när de nu försöker utplåna nazisterna i hamas!  Detta är enda sättet att kunna få en fred som håller framöver. Man kan inte ha ett stycke land behärskat av en organisation som ständigt skjuter raketer eller hotar med ännu fler massakers!

OCH tvi åt Erdogan som tog emot ledningen av hamas igår!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate