lördag, april 13, 2024

Nu ska jag spotta i motvind!

 Sverige genomgår återigen ett trauma, en modig man skjuts ihjäl återigen. Förorts kriminella med vapen är mer än vanligt idag och man kan tycka att polisen måste få kolla alla dessa unga som står och väntar, ja vad väntar de på? 

Men så fort polisen ska få bättre förutsättningar att bekämpa de kriminella så kvider vänstern i vår riksdag. Röstar emot!

Med andra ord så blir vänstern sedan många år också skyldiga till att kriminaliteten  har kunnat bita sig fast samt växa.

Nu ska jag spotta mot vinden. Jag förstår och känner medkänsla för offrets barn och släkt men måste ändå få sagt det här.

I Israel den 7-8 oktober mördades över tusen civila tom små barn.Hundratals fångades och fördes till fångenskap i Gaza ,även små barn.

Den som sett filmerna från massakern glömmer aldrig. Att människor kan vara så grymma övergår allt mänskligt förstånd!

MEN , att också människor i vårt Sverige kan jubla över detta massmord är också mycket svårt att ta till sig. Vad har gått fel i denna värld där vissa offer beklagas och sörjs men inte andra.

Islamisterna begår dåd efter dåd, jag behöver ju inte påminna om alla de mördat i Europa under årens gång?

Israel har i så många år tvingats att uppleva mord på mord av civila. Är det inte skjutvapen så är det knivar. När myndigheterna lyckas fånga förövaren så inträffar det en mycket underlig fortsättning. Förövaren döms till fängelse ,släktingarna får belöningen i form av livstids pension från palestinas myndighet vars pengar kommer bla. från Sverige!

Nästa steg blir när Israel tvingas att förhandla med hamas, då byts mördaren ut med ett judiskt offer och det är inte bara 1 mördare utan kanske 500 stycken mot en jude!

Och i Sverige är det ofta tyst om detta!

Ända sedan jag kom upp i tonåren på 50-talet så har fiendskapen mot Israel och judar varit så tydligt. Mina socialdemokratiska arbetskamrater på den tiden talade alltid skit om judar. OCH detta när det bara hade gått lite mer än 10 år efter krigslutet och massmördandet av judar!

Antisemitismen fanns kvar. Även när jag var med i det syndikalistiska fackföreningen SAC så mötte jag antisemiter.

Nu har det gått många år och den ruttna soppan antisemitism är ännu värre, Nu bland unga människor dessvärre.

De viftar med den palestinska flaggan precis som om den är "frihetens" flagga. Ack så dumt! Det är en flagga som manar till islamism och underkastelse. Kvinnoapartheid och andra förhatliga religiösa straff.

När det gäller medkänsla med judar så gäller det bara judar från krigets mördande i KZ-läger,inte dagens levande judar och de offer som krävdes i höstas.

Det är nog dags att många rannsakar sig och börjar förstå att de har utsatts för propaganda ända sedan de växte upp där Israel alltid har omtalats negativt. Se bara hur Svt och radion under ett halvår har tagit en part under sina vingar.

De har anställda som tydligt är prohamas!

Vad vi ser är vänsterns långa march in i vårt samhälle.Där har de skaffat sig positioner och kan påverka allt från skolorna till massmedia.

I Sverige finns en kultur av att sätta tilltro till allt som skildras i tex Svt. "De sa det ju i tv" är den stora sanningen för så många!

Jag vill inte på minsta sätt förringa sorgen när någon blir mördad i vårt land och den vrede som uppstår. Vi är ju många som i åratal har talat för döva öron omkring färdriktiningen Sverige slog in på för många år sedan. Att vara förbannad är rätt i denna situation och att skälla på div, politiker är bara sunt. De har lurat hela folket med sin osunda politik.

DET är de som har fört Sverige till det tillstånd vi befinner oss i nu,

men det behöver ju inte heller bidraga till att vi inte känner medkänsla till de som mördades i massakern den 7-8 oktober 2023!

PS Det är synd om ALLA barn som utsätts för krig!


Det glömda jemen med sådan nöd och så många döda barn. Ingen i väst har orkat lyfta blicken dit där hamas brödraorganisation i många år har lett ett förödande krig. Påhejade av Iran!

PS Idag ännu ett hemskt dåd.


Dagens terror i Australien - 6 döda och många skadade
Dessa inkluderar en mamma och ett barn knivhuggen efter att en arabisk man drabbats av jihad-massakern på ett shoppingcenter i
Han dödades av en kvinnlig officer med ett enda välplacerat skott.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate