söndag, april 28, 2024

Ju mer jag ser på olika palestina-demon ju galnare blir de!

 OCH naturligtvis värst i USA ,som vanligt höll jag på att tillägga. Varför USA är så extremt i så många avseenden är inte jag rätt man att svara på. Har aldrig varit där och aldrig heller känt någon lust att resa dit. 

I Storbritanien utspelas konstiga saker, polisen tar de som ställer upp för Israel och judarna. Islamisterna går fredade.

Men så är ju England översvämmat av invandrare (muslimer) från MÖ och andra ställen på jorden med förkastliga vanor och övertygelser.

För oss vilka är uppväxta i en demokrati med jämlikhet ter sig sharia och islam som ett fängelse.

I dessa länder ligger alltid döden och lurar, se bara på Iran!

Två svenska medborgare sitter fängslade och frågan är när de hängs? Sker detta så anser jag att Sverige ska bryta alla förbindelser med detta land.




Hamas liksom hizbolla är bara underavdelningar till Iran. Så de som är ute på våra gator och skriker "free palestine" måste vara obegåvade eller helt med på att låta sig styras från Teheran?

Iran har i många år hävdat att de SKA döda alla judar samt krossa Israel. Iran sitter i FN trots att de bryter mot FN-stadgan med sådana uttalanden, ingen gör något åt sådant idag eftersom hela FN bara är en kuliss för alla diktaturer.

Är man antisemit och för fram dödsbudskapet  mot judar då ÄR man nazist!

Att många dör i krig tillhör ju krigets lagar och DÅ MÅSTE FRÅGAN STÄLLAS, VARFÖR BÖRJADE HAMAS KRIGET OCH VARFÖR VILL DE INTE AVSLUTA DETTA JÄVLA KRIG??


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate