tisdag, oktober 04, 2022

Vem kastar den första stenen?

 Jag läser två kristna tidningar ,Dagen och Världen idag. 

Men bägge dessa tidningar driver sina hjärtefrågor så jag blir irriterad, Ja, tom arg som idag med Världen idag och dess ledare.

Läs här: https://www.varldenidag.se/ledare/lat-hbtq-fragan-leda-till-en-ny-vag-av-helgelse-i-svensk-kristenhet/repvih!pciTb9WdIHNf4s23vcp7w/ 

De hamnar i samma fack som islamisterna befinner sig i! Bokstavstroende så in i märgen när det gäller homosexualitet och samlevnad. Man riktigt hör de gamla svartrockarnas osande predikningar, SYND med sex före äktenskapet! 

Lyd Bibeln annars får du Guds vrede på dig.Straff och uteslutning ur gemenskapen.


Varför bara ta dessa områden då det finns mer i Bibeln som ingen annan är islamister pläderar för, stening av kvinnor!

Hur är det med onani då? 

Om nu en ledare i Världen idag är så oförsonlig så kanske jag har misstagit mig på vad tidning detta är? Ledaren är ju hjärnan i en tidning och det här med homosexualitet har tydligen utsetts till det stora problemet i världen trots att mördandet av människor i orättfärdiga krig pågår!

Förföljelsen av kristna i världen borde också få ta den platsen på ledarsidan som man offrar åt att kasta sten redan på en grupp människor som ofta har haft det svårt i vårt samhälle.

Eller ge er mera tid till att stödja upproret i Iran!

När ni börjar låta som Jehovas vittnen på ledarredaktionen så börjar jag tvivla på att det är meningsfullt att prenumerera?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate