fredag, oktober 14, 2022

Ny regering!

 


Jag såg och hörde en äkta extremist på Svt, Märta Stenevi. Allt var mörker och katastrof med den politik som den nya regeringen står för.

Hon tror att allt kommer att bli värre i samhället tex med hur de sk utanförsområdena och kriminaliteten kommer att växa. En studie i förvirring pga ideologiskt snöpning.

Alla fantaster genom historien har krympt sitt synfält och deras hjärnor kan inte ta in fakta. Där sådana människor sitter vid makten så fattas också världsfrånvända beslut, se på världens diktaturer alá Putler!

Och så kom nu nästa domedagsprofet, Annie Lööf.


Katastrofen lyser i hennes ögon. Utmålar hela regeringen som nationalistisk otäck samt utmålar L som ett kraschat parti !

Hon fortsätter att säga att Centern är ett borgerligt parti men herregud, det är praktiken som visar vad man ÄR. Hon är vänster! Extrem liksom Märta!

Så här säger en ledande liberal i Göteborg, Eva Flyborg:

"🇸🇪 Det går mot höst ute, men nu känner jag vårliga vindar för Sverige med en ny borgerlig regering! Fantastiskt bra på så många sätt att vi Liberalerna ingår och kan göra skillnad. En comeback utan motsvarighet i politiken, bra jobbat Johan Pehrson! Spännande tider väntar! 💙🇸🇪🤗👍👏🥂🌷"
Viss skillnad mot låtsasliberalen Annie Lööf!

Klicka på dokumentet så går det att läsa.
En sak är säker, Sverige kommer att få en politik som bättre stämmer överens med vad de flesta vill se tex en ordentlig storstädning, vad gäller kriminalpolitiken.
Hur någon nu levande kan säga att detta är mörker och elände, som Mp säger idag, är ett fall för sjukvården att utreda.
Orwells tankar om att diktatur är frihet! Eller att frihet ÄR kriminalitet och våld!
Intressant från de fyra partierna var att höra inställningen till kärnkraften och att man kommer att förändra lagarna omkring denna, vilken har bidragit till både stängningen ,samt att man inte har fått forska om att utvecka kärnkraften!
De förvirrade miljöpartisterna har ju bidragit till ÖKAD förbränning av både olja och kol i Europa!
Sen har Stenevi mage att stå där och påstå att den nya regeringen kommer att försämra utsläppen osv!
DET är ju faktiskt de som stängde ner svensk kärnkraft som är de skyldiga till mer utsläpp.
Nå, den här dagen började ju åtminstone bra !
Slutligen , Richard Jomshof skriver just nu detta på Facebook:"Detta är stort, oerhört stort. Och då pratar jag inte bara om mig personligen och partiet jag är engagerad i. Att våra fyra partier har kunnat lägga våra meningsskiljaktigheter åt sidan och landa i denna överenskommelse är, minst sagt, fantastiskt. Detta är precis den politik Sverige behöver. Jag vill inte bara tacka alla er som har röstat på oss och därmed gjort detta möjligt, utan jag vill även tacka våra förhandlare som har jobbat dygnet runt för att ta fram detta dokument. Och Jimmie Åkesson förstås, bra jobbat!"




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate