lördag, oktober 08, 2022

Nu sluggas det vilt om folkutbyte-fascism osv!

 Du kan ju börja med detta inlägg i GP från Hynek Pallas från vänster. https://www.gp.se/kultur/kultur/arpi-gl%C3%B6mmer-vad-fascism-och-nazism-ledde-till-1.82704908?utm_source=substack&utm_medium=email 

Nästan alla från vänstern kallar allt för fascism, även nationalsocialismen, trots att det råder betydande skillnader mellan dessa läror. Att dessutom som man alltid i vårt land kallar det höger är ju fel. De flesta reformerna i Tyskland och Italien var ju socialistiska . Mycket av det som genomfördes på det sociala området var ju samma politik som Per-Albin både vurmade för och genomförde.Inte fan skulle någon idag säga att socialdemokratin var en fascistiskt rörelse!

Som bekant så kom Mussolini från just socialisterna och många syndikalister anslöt sig till hans rörelse.

Det vänstern har hållit på med i många år är ju en devalvering av begreppet fascist. Ungefär som de svartklädda både i Sverige och framför allt i Berlin där polisen alltid kallades för nazister.

I Sverige är det ju vänstern som liknar dessa båda rörelser både till sättet att demonstrera samt hur de använder våld mot motståndare. 

"Folkutbyte" kan ju med framgång studeras i tex Rosengård där jag tillbringade sex år som boende. Vi var ju inte många som var födda i Sverige då på 80-talet men för två år sedan besökte jag min gamla hemtrakt . Inte ens centrum kunde jag känna igen, INGA svenska affärer var kvar. Arabiska skyltar och när man lyssnade så talades det bara främmande språk. Om inte detta är ett folkutbyte så vet jag inte vad. OCH åker man till de norra delarna av Stockholm tex Husby så ser det likadant ut.

Talade idag med en man som vuxit upp i Skärholmen med föräldrar från annat land. Han ville inte bo kvar eftersom han ansåg att det är inte bra med sådana samhällen där det bara bor människor från andra länder.

De här människorna ,som likt Pallas sitter och diskuterar dessa frågor, så betraktar jag dem som gamla 78-varvare som hakat upp sig.

Alla andra har fel och naturligtvis har de till 100% rätt ,exakt som hela vänstern idag resonerar. Det bli så tröttsamt att se och höra.

Så fortsätter ju vänstern att kräva öppna gränser. Alla som vill ska få komma hit. De för med en dåres frenesi  dessa krav utan att ta hänsyn till vad ett litet land orkar med.

Vi har ju redan så mycket bekymmer med arbetslöshet, köer, stora utgifter för bidrag, kriminalitet osv

Det är då man kan börja tala om att deras plan är att fullständigt med hjälp av miljontals människor från MÖ och Afrika rasera vårt land för att sedan kunna använda missnöjda människor till sin socialistiska revolution!

Detta är vad fascister också brukar plädera för, jag minns massakern i Milano där sedan dessa fascister talade om att göra folket missnöjda för att sedan ta makten efter en folkresning.


Frågan är numera om det går att föra diskussioner med vänsteranhängare vilka bara kan se allt i svartvitt?

Det går en mycket skarp linje idag mellan arbetarklassen och medelklassen. Medelklassen lutar åt vänsterns populistpropaganda medan arbetarklassen  i rätt stor utsträckning anser att SD har rätt i sin kritik över hur Sverige har tagit sig vatten över huvudet med en allt för stor volym invandrare.

På ett SD-möte med Åkesson-Stegrud så talade jag med en del åhörare och samtliga var eller hade varit arbetare. Och det som framfördes av SD var krav som tex den gamla socialdemokratin hade kunnat föra fram.

Att SD ökar för varje år förvånar inte mig som har i hela mitt liv arbetat i yrken för arbetare med korta avbrott för andra yrken.

Vänstern behöver reformera sig och komma ner på jorden och börja diskutera hur man ska bäst lösa kriminaliteten bland invandrarungdomar mm.

Så behöver de för jisse namn sluta med den USA inspirerade snacket om vita män osv.

När man går ut med att Sverige är ett rasistiskt land som kommer att få en naziregering nu så är det ju sådana överdrifter så ingen kan ta dem på allvar. Det blir ju bara löjeväckande.


Detta har vänstern "tillfört" Sverige! Eländig indoktrinering av folket. All sån här skit måste bort!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate