söndag, oktober 02, 2022

Ligger och tänker tillbaka på vårt lands utveckling!

 På 40-50 och 60-talet kom det arbetskraft från Finland, Italien, Jugoslavien, Tyskland, Ungern mfl länder i Europa. I min lilla stad Torshälla med sin stålindustri befolkades vi av människor från dessa länder. Eskilstuna med sina fabriker , Volvo BM, MåttJohansson, KortÖberg, TångLindström mm. svaldes arbetskraften från alla de länder jag nämnde.

De arbetade hårt och bidrog till välståndet. Lärde sig vårt språk och deras barn blev våra skolkamrater och sedan arbetskamrater.

OCH inte fan gick de ut och sköt varken oss eller varandra!

Sedan svängde politiken längre fram och Sverige skulle bli ett socialkontor för hela världens folk. De som kom hit blev alla kallade "flyktingar" och dem var det synd om. De skulle genom statliga beslut få behålla sin kultur och levnadssätt. Bidrag började utbetalas till föreningar vilka bidrog till att ställa dessa människor utanför det svenska samhället. Deras barn förblev främlingar och talade ofta dålig svenska. Klarade inte av skolan vilket innebar stora svårigheter att få jobb.

Hat mot svenskar började märkas där rån och överfall mot svenska ungdomar blev allt vanligare. De som kom hit från MÖ och Afrika hade ålderdomliga värderingar och fäder kunde tex med hjälp av familjen mörda sina egna barn.

Hederkultur fanns i allt större omfattning ju fler som kom hit. 

När folk omkring mig frågade varför jag inte tyckte om Reinfeldts politik "med att öppna era hjärtan" så svarade jag att han höll på att förstöra  Sverige!

Sedan dess har den stora inflyttningen av muslims befolkning skett och deras religion passar illa i ett demokratiskt samhälle.

De har nu börjat kräva lagändringar som kommer att avskaffa tryck o yttrandefriheten. 

På sina håll i landet röstade muslimer på partiet Nyans vilket är ett islamistiskt parti med långtgående krav på att Sverige anpassar sig efter de religiösa vanföreställningar som präglar denna religion. De har extra hårt gått ut mot homosexuella.

Den afrikanska befolkningen från Somalia har hög frekvens av individer vilka inte kan läsa och skriva, alltså är de arbetslösa . De har överhuvudtaget svårt att anpassa sig till västerländsk levnadsstil. Många av de som skjuter i Stockholmsområdet är unga män från denna grupp.

Allt medan Sveriges Radio P3 hyllar gangsterrap som glorifierar en kriminell levnadsstil.

Hur tokigt får det bli?

I helgen som gick passerades ett nytt rekord, 50 individer är mördade genom skottsalvor!

Mängder av bombdåd har också skett.  Upplopp med ett oerhört våld där även mammor deltog och uppmuntrade sina barn att kasta sten på polisen.

Borde inte väckarklockan ha ringt för länge sedan hos landets rödgröna politiker? Nej, tyvärr inte, de bortförklarar allting och sedan ropar de rasist efter de som berättar hur det ser ut i den verklighet som de vägrar att se.

När kvinnor som tex Anne Ramberg, Helle Klein , Strandhäll och Annie Lööf skuvar på sitt ordflöde så finns inte minsta insikt om hur läget i landet är. Inte ens femtio mord i år får dessa att ändra sig! Bara hat och känslosås!

Häromdagen  sköts det mot ett hus här i Hökarängen där jag bor och man känner verkligen att våldet kommer allt närmare. 

Jag tillhör nu den grupp av äldre som ytterst ogärna går ut efter mörkrets inbrott. Så ska det inte vara i ett demokratiskt land, man kan tro att man befinner sig i en bananrepublik någon annanstans!

Tacka vet jag när alla gick till sitt arbete och slet för brödfödan , alla var vi lika på den tiden.










Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate