tisdag, oktober 18, 2022

Om man inte inser fakta, tja då är det inte lönt att ens talas vid!

 

Snart är summan tre miljoner människor och den som inte inser att vårt land sakta genomgår en förändring , ja då finns det tyvärr inget att talas om på tu man hand!

Gängkriminaliteten har enligt sådana människor uppstått av sig själv. Möjligen säger de ordet "fattigdom"!

Sverige och många länder har varit fattiga men inte gick man ut och sköt ihjäl andra!

I Sverige finns idag många svenskar som inte förstår vad som händer. Vissa tror att Sverige kan ta emot hur många människor som helst och gör man inte detta så är man ett rasistiskt land!

MODEORDET SEDAN NÅGRA ÅR , RASIST!

När jag tittade på riksdagen idag när Ulf Statsminister (Torshälla) höll sitt långa anförande med regeringens planer inför framtiden så verkade de rödgröna vara på likvaka. Inte ens när Statsministern tog upp om Putins krig mot Ukraina och att Sverige ska driva på för mer stöd så kunde dessa sörjande ens ge honom en applåd!

DET är en uppvisning i ynkedom!

De uppträder som en sekt ! De är konstiga på flera plan, när förre statsministern Löfven sa att Sverige nu skulle anpassa sig efter EU-normen vad gällde invandring så ställde alla upp. MEN när nye statsministern säger samma sak då är det hastigt rasism! DET säger allt om dessa företrädare. Uselt!

Domedagen är här!
Om vi skulle bara för en stund tänka oss in i situationen för folket i Ukraina så blir ju Sveriges problem ingenting.
OCH alla dessa vänsterkvinnor med sin dubblemoral. Öppna ögonen och se varför kvinnor i Iran kämpar mot islamismen. Det gäller faktiskt inte bara vad de har på huvudet.
Islamkvinnorna i Sverige lever ofta under samma förtryck genom de män de omger sig med.

Vad får de för stöd av Sveriges sk feminister? Varför har vänstern i alla år stått vid sidan och häcklat de som tagit kampen mot hedersvåld och förtryck?

Nå, det var ett gediget program som las fram idag och när man ser listan med ministrar så ser man en klar skillnad mot förra regeringen med så många outbildade klåpare med enbart stor käft.

En försvarsminister vilken har militär bakgrund osv, så ska det se ut.

Jag måste säga att jag skäms över de rödgröna , de är ju inte ens väluppfostrade. En sorts politikens huliganer är allt för många av dem! Jag behöver väl bara säga Strandhäll så förstår ni!

DET är en bra dag idag för Sverige!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate