onsdag, oktober 12, 2022

Varför är så många på kultursidorna så "goda" antirasister?

 Du ska börja med att läsa denna recension av en bok som Christian Castomeris har givit ut!

https://www.expressen.se/kultur/bocker/svt-ar-besatta-av-att-se-invandrare-som-problem/ 



En ren och skär partsinlaga av Charlotte Wiberg!  Hon lägger sin kraft på att beskriva sina "känslor" ,det som jag ofta kalla "känslosås", ett sätt att förhålla sig till sanningen vilka en del kvinnor är behäftade av.

"Min mamma blev så väl omhändertagen av den invandrade personalen"!

Det är väl inte någon i vårt land som inte inser att det finns väldigt bra och arbetssamma människor bland de som har kommit hit!

Problemet som ofta tas upp är språksvårigheterna att många gamla har svårt att förstå eller att göra sig förstådda. När detta problem kallt avfärdas som rasism så visar det ju bara att den som påstår detta inte är kapabel att diskutera faktiska problem.

Att Christian Castomeris frivilligt lämnade sin anställning förvånar inte mig eftersom han många gånger i sina reportage har fört fram personliga vänsteråsikter. En riktig journalist låter sig inte påverkas på detta sätt samt agera med personliga åsikter.Detta har tyvärr blivit vardagsmat på redaktionerna idag. När en nyhetsredaktion låter färga sina nyheter i olika nyanser så blir slutresultatet fel.

Lika fel som när en recension helt präglas av sina egna vänsterståndpunkter!

Hatet mot SD har de senaste åren totalt förstört det mesta av saklig debatt.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate