lördag, oktober 08, 2022

De är en sekt!

 Jag mötte en mamma med sina barn. Samtliga hade stora hucklen på sig.

Gör dessa flickor någonsin revolt mot detta slaveri de befinner sig i. Jodå, en och annan. MEN i Iran är det verkligen inte frågan om en och annan. där är det massor och dessutom har de fått många män med sig!

Frågan är om det finns någon väg ut i vårt land för dessa kvinnor när vänstern och feministerna backar upp dem i deras bubbla?

https://www.gp.se/debatt/feministernas-tystnad-om-sl%C3%B6jupproret-i-iran-skamlig-1.82709220 

Svenska politiker på vänsterkanten har ju i alla år uppmuntrat att människor som kommer hit ICKE ska bli svenskar . De ska inte behöva ens att lära sig våra lagar och lyda dem.  Men denna vänstersmörja ställer bara till problem för alla.

När man lever i ett land i åratal utan att förstå vad som sägs på nyheter, aldrig kunna läsa en tidning osv , då kommer man ju aldrig någonsin att "bli svensk"!

Islam är ju en stor sekt med levnadsregler och uppfattningar som strider mot den demokrati vilken vi har. Jämlikhet finns ej i islam. Bara det här att ha huckle på sig även inomhus när de jobbar tex på ett apotek eller inom sjukvården är ju så fel. Även inom uniformsyrken får de numera ha huckle på sig. Polis med huckle stöter mig , uniform är en uniform och så ska det vara.

De får anpassa sig efter vårt samhälle och inte tvärtom! 


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate