måndag, oktober 17, 2022

Nå alla godhjärtade med gråten i halsen, vem är det som bluffar oss på pengar?

 Nu är detta med att skoja upp Sveriges skattebetalare på stora summor inget okänt nytt. Redan för många år sedan hade Uppdrag granskning ett avslöjande som väckte stor uppmärksamhet. Pensioner utbetaldes till döda personer vilka enligt alla uppgifter befann sig i sitt hemland återigen. Nu visade det sig att de var döda sedan många år och släktingar tog ut pensionen varje månad!

Allt sådant här har fortsatt i större omfattning. Läs här: https://www.expressen.se/ledare/sofie-lowenmark/valfarden-draneras-av-bidrag-till-utlandsboende/ 

Dessvärre är mörkertalet antagligen mycket stort.


Det här blottlägger också en företeelse vilken det är många som har pekat på i många år. Ordet flykting blev allmängods tack vare de rödgrönas och Reinfeldts indoktrinering av folket. 

En ren bluff om man tror att de sk flyktingarna flydde tex från islamisternas diktatur,nej de åker från sitt land för att få det bättre ekonomiskt osv.

90% av dessa sk flyktingar åker på semester till det land de "flytt" från. Och inte flyr de från det hårdföra islam heller utan de tar detta med sig till Sverige och kräver att vi svenskar ska rätta oss efter denna förtryckande religion.

Några skrupler över att lura oss skattebetalare med miljarder har de inte heller. Islam har inget emot att ljuga otrogna rätt upp i ansiktet.

Det pågår också mygel inom Sverige med stora belopp, se  här:https://www.gp.se/ledare/myndigheterna-m%C3%A5ste-ta-v%C3%A4lf%C3%A4rdsfusket-p%C3%A5-allvar-1.83180757 


I så många år så har varken de sittande regeringarna eller myndighetrna ägnat en tanke åt dessa utsugare av Sverige och dess folk.

Och nu när den kommande regeringen vill strama åt bidragen genom SIDA så går de rödgröna i taket plus de andra som lever på att förse korrupta länder med pengar.

Alla dessa presidenter, ministrar, regeringar osv i bla Afrika som håvat åt sig pengar till sin lyxtillvaro. Hustrur till härskare har flygit till Paris och gått på lyxvaruhus, de har köpt stora hus runt om i världen osv!

Inte har de tjänat dessa pengar på hederligt arbete!!

Att detta hårdgranskas nu är verkligen på tiden. SIDAs personal är mycket stor och lever gott på sin verksamhet och nu blir de rädda att bli av med sina välbetalda jobb.

Vi får väl se hur långt den nya regeringen är beredd att gå?

Men att så många i det här landet i ledande ställning  har accepterat denna korruption ställer genast andra frågor också? Råder det korruption på hög nivå även i vårt land?

Hur mycket skit har tex sossarnas ledning på sina händer?

Reinfeldts avtal med miljöpartiet borde på nytt granskas eftersom det var inkörsporten till så mycket fel för Sverige och har kostat oss skattebetalare oerhörda belopp under de följande åren.

De förskingrade pengar på detta sätt från oss som både arbetar och vi som gått i pension !

Sen kallas det för politik när det rätta ordet är kriminalitet!

Reinfeldt är säkerligen idag miljonär!


Men vänstern vilken egentligen borde vara mot sådan politik som skadar landet och de arbetande, de körde gråtvalsen precis som mp+c!

Vänstern överlät åt SD att försöka skydda arbetarklassens och böndernas  väl och ve!

Detta är också en sorts korruption inom vänstern, idéernas korruption!

Så går det när man tappar all förankring till det "vanliga" folket och blir ett medelklassens storstadsparti!

Totalt världsfrånvända ,se bara hur Snecker i Riksdagen konsekvent har agerat till förmån för kriminella. Vänstern har i åratal röstat emot bättre lagstiftning osv.


Strandhäll  (S) som minister har verkligen också varit en ren pajas med sina twitter inlägg. Har man sådana sosseministrar så blir ju politiken bara ett hafsverk. En ren parodi !


Ja, nu återstår att se vad den nya regeringen kan åstadkomma,svårt blir det eftersom sossarna i åratal har tillsatt sitt folk i allt från domstolar till övriga verk! Tjänstemännen är rödgröna liksom nyhetsmedia!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate