torsdag, oktober 06, 2022

Förvirrade människor träder fram!

 Så skriver Wikipedia om rasism: "Rasism, eller rasdiskriminering, är ett system av föreställningar, idéer, fördomar och handlingar baserade på en världsbild där människan delas upp i raser. Dessa föreställda raser rangordnas i en hierarki baserat på olika typer av särdrag som anses vara nedärvda och oföränderliga.[2] [3] I den rasistiska ideologin ses hierarkin mellan de olika socialt konstruerade raserna som naturlig och rasismen framhåller idén om att varje person "ska hålla sig till sin plats" i samhället. Rasismen skapar och upprätthåller en ojämlik fördelning av resurser, status, rättigheter, privilegier och möjligheter beroende på vilken grupp som människor anses tillhöra.[4]"

Men allt mer framträder nu unga kvinnor i Sverige med hucklet på sig och utropar att de utsätts för rasism tack vare att de har hucklet på sig!

Även troende muslimer säger så när deras religion kritiseras. De blandar ihop påron och äpplen genom sin okunskap.

https://www.gp.se/debatt/ett-h%C3%A5n-mot-de-iranska-kvinnornas-kamp-att-f%C3%B6rsvara-sl%C3%B6jan-1.82528423 


Sverige har genom vänstern förstört all sorts diskussion, de bara ropar rasism om det mesta. Sedan kommer ju oförskämdheterna.

Läs det här och tänk till:https://www.gp.se/ledare/v%C3%A4nsterns-sd-propaganda-skr%C3%A4mmer-m%C3%A4nniskor-p%C3%A5-riktigt-1.82552770 

Just ordet propaganda är det frågan om ! År ut och år in och även ett sk borgerligt parti som Centerpartiet har sällat sig till vänsterns propaganda.

Idag sitter det byråkrater, lärare på alla nivåer osv vilka är fostrade i vänsterns hat mot oliktänkande. Så likt Sovjetblocket på sin tid.

Just i Stockholm märks detta så väl när man kollar valresultatet. Medelklassen  röstar helst vänster i denna storstad. Det har blivit närmast ett mode att vara vänster samt hata oliktänkande.Helst frysa ut de som inte går i denna marsch mot det röda paradiset.  Läser de inte historia ?

Vet de inte överhuvudtaget vart samhället tar vägen med socialismen?

Eller skulle Sverige bli ett undantag i hela världen? 

Glädjande var att många unga vände ryggen till socialismens totalitära lära!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate