torsdag, juni 16, 2022

Ska gangsters även få hindra tryck och yttrandefriheten i vårt land?

 Gangsters plus vänstermobben har återigen lyckats att tysta en röst i Sverige! Lamotte heter han!


Han har under många år försökt att skildra en sida i Sverige som alla andra har velat tysta ner.

Istället för att bevaka de kriminella så närmast förföljde både pressen, politiker och en massa andra just Lamotte !

De kriminella var det synd om och tom. lagstiftningen var relativt mild med straffrabatter och ungdomsrabatter. Allting skulle skyllas på att de var fattiga och bodde trångt!

Lamotte kunde med sina sändningar från de svenska getton ,vilka har uppstått pga av för stor invandring, påvisa att dessa hopar av våldsamma unga män inte hade varken moral eller brydde sig om sina medmänniskor! (Bilbränder,skolbränder, överfall,rån och skjutningar)

Inte att förglömma alla ytterst råa våldtäkter som sker under alla dessa år och där tom. BRÅ numera visar att flertalet begås av invandrare särskilt från MÖ och Afrika.

När Lamotte tog upp detta så kallades han allt från razze till nazist och andra otrevligheter. Han har aldrig sagt något extremt eller nedsättande generellt om människor från andra länder.

Det är lätt att ljuga vilket vänstern har satt i system ihop med Mp+C och Aftonbladet.

Den som inte förmår att förstå hur allvarligt det är att tysta en journalist med hot mot fru och barn med de mest vidriga hot som kan uttalas, de förklarar jag härmed som kompletta idioter!

Det är en mycket stor varningsklocka för oss alla som tror just på vår grundlag med rätten till yttrandefrihet och tryckfrihet.

 Ytterst otrevliga grupper av dels kriminella och dels av politiska extremister (Kommunister, islamister, nazister) gör allt för att upphäva denna grundlag. 


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate