onsdag, juni 29, 2022

Även en blind höna kan hitta ett korn!

 Ser i bladet att mp har hållit extra möte internt idag angående avtalet med Turkiet. Riksdagsgruppen är inkallad till eftermiddagen! 

Amineh K går också hårt ut angående avtalet. "Sverige offrar kurderna, säger hon"!

OCH visst är det så! Det var egentligen bara USA som ställde upp stridande trupp bredvid YPG i motståndet mot IS. Så många som hukade sig under dessa år av terror och mord från IS!

Istället för att ge helhjärtat stöd så mumlade man lite och tittade bort. Ungefär som nästan hela svenska folket då också gjorde.

Jag var ju på de demonstrationer som pågick mot IS och det var ytterst få svenskar med i dessa. Turkiet hade säkerligen sina spioner på plats och kartlade vilka som var där.

Turkiet har hjälpt IS många gånger och har låtit terrorister passera gränser utan att ingripa. De har däremot dödat soldater från YPG.

Turkiet med sin historia med miljoner döda kristna eller rättare sagt mördade kristna , de är ju numera islamister och ser inte skillnad längre utan hjälper alla med gröna boken.

När det i avtalet talas om utvisningar från Sverige så känns det inte bra. Ska man utvisa människor som öppet har visat avsky för islamisterna?

Jag förstår att man i storpolitiken ibland måste göra eftergifter för att nå det stora målet, så har det alltid varit. Beslut tas som i efterhand kanske inte visade sig vara så bra,se bara på de beslut som togs då o då under andra världskriget.

ATT vi som nation ihop med Finland nu kan gå vidare i processen mot medlemskap i Nato är bra.

Detta är inget jag har kritik mot.

De som spelar schack vet ju att sk bondeoffer måste göras för att vinna.

MEN .............


PS  Idag kom detta krav fr Turkiet: Turkiet meddelade under onsdagen att landet kräver utlämning av 33 terrormisstänkta från Sverige och Finland, enligt AFP. Utlämningarna ska enligt Turkiet vara en del av det avtal som tecknades under gårdagens Natomöte i Madrid. Sverige, Finland och Turkiet skrev på det gemensamma avtalet för att göra det möjligt att häva ”Natoblockaden” Turkiet riktat mot framför allt Sverige.

”Vi kräver utlämning av terrorister från de angivna länderna utifrån avtalet som skrevs under gårdagen.”, sade Turkiets justitieminister Bekir Bozdag till NTV television./Bulletin

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate