fredag, juni 10, 2022

Eskilstuna sticker ut vad gäller skjutningar!

 "När en man i 25-årsåldern sköts till döds för två veckor sedan var det den femtonde skjutningen i Eskilstuna hittills i år.

Eskilstuna sticker ut i den nationella statistiken och under de fem första månaderna har mer än dubbelt så många skjutningar skett i staden jämfört med hela 2021.

Huvuddelen av skjutningarna kopplas till en konflikt mellan två kriminella grupperingar i stadsdelarna Årby och Skiftinge som blossade upp i januari.

Christoffer Bohman är chef för Sörmlandspolisens utredningssektion – och har på sitt bord att utreda skjutningarna och få ett stopp på våldet. Den här veckan gästar han Expressens podd Krimrummet och säger att det är troligt att våldet i staden fortsätter."


Idag kan man läsa om en annan stad vilken stuckit ut i många år,Södertälje.

Årets  nr 33 av skjutoffer blev just i Södertälje.

Vad gäller Eskilstuna så är det en stad vilken på rätt kort tid har förvandlats. Jag ringde en vän i Eskilstuna där han bott i många år. Han sa då att det brann bilar nästan varje kväll och han vågade inte gå ut på kvällen längre tack vare alla gäng av killar från MÖ som stod och hängde överallt!

Eskilstuna har en av landets högsta arbetslöshet och det syns när man vandrar runt i staden.

När jag var där för ett år sedan   så syntes det att staden dominerades av MÖ-folk. Hucklen överallt.

För mig som arbetat och bott i Torshälla (7 km bort fr staden) i många år så är kontrasten med mina minnen och dagens verklighet så stor så att det är svårt att ta in!


Gick i skolan i Eskilstuna mellan 53-57 sedan arbetade jag flera år i staden vilken då verkligen var en stålstad. Industrier lite överallt. Inte en enda kvinna med huckle på den tiden.


Det är ju medveten politik vilken har skapat de städer och även mindre orter som vi har idag.

Dessa politiker var blinda och döva inför verkligheten. De trodde att de som kom hit skulle bli så glada och goda inför att sitta i förorter levandes på bidrag.

Att andra generationen killar i allt för stor omfattning dras in i den kriminella världen och blir lockad av stora pengar och lika stora fina bilar gick helt förbi våra politiker. Det är under dessa år SD sakta växer fram eftersom deras budskap är helt annorlunda mot de övrigas lögnaktiga skildring av vad som sker!

Vänstern har bara ett enda recept att komma med,de pekar ut sanningssägare som nazister!

Att ens våga skildra det som håller på att hända i samhället , detta förmår man inte.

Det är mest arbetare som håller med SD och lämnar sossarna. Vänstern vilken mest består av medelklass fattar ingenting.

Idag är brottsligheten involverad överallt i samhället. Det är ju inte bara knarkförsäljning längre.

Fastigheter, krogar, aktiebolag,vårdbolag mm. Advokater med ickesvenska namn ställer upp som kompisar till krimnella. Rapstjärnor deltar i kriminella verksamheter ,ja även i mord!

Släpphäntheten från maktens korridorer har ju hjälpt fram denna kriminalitet.


Reinfeldts regering slöt avtal med MP och drev på med ännu större invandring från MÖ.

Skuld? 

Ingen vågar ens andas om vem som har skulden till hur det ser ut idag.





Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate