söndag, december 20, 2020

Det otäcka med alla rån mot barn!

Vi pratar om situationen, föräldrar emellan. Om ”Snacket” som vår generation nu får ha långt innan barnen närmar sig puberteten och som inte längre handlar om kondom, utan om att man inte kan gå med mobilen synlig på stan, att man inte får vistas på vissa ställen och vad man gör i den händelse man blir rånad. Alla vet att det händer, med jämna mellanrum.

Så här ser läget ut, med mindre än två år kvar till nästa val. Det finns inte en enda förälder som kommer att råda sitt barn till något annat än undergivenhet i en kritisk situation. Och när tre–fyra i en glest befolkad buss går fram och ställer sig framför den ensamma unga kommer det vara få runt omkring som vill riskera sitt liv för en mobiltelefons skull (även om det är integriteten och friheten som är det stora offret).

Men vi som är föräldrar till Generation Villebråd, vi som gärna promenerar med våra barn men inte av skälet att vi fruktar för deras säkerhet, kommer att lyssna mycket noggrant på dem som gör anspråk på makten. Vi kommer att fästa stor uppmärksamhet vid hur de ser på den utveckling av samhällskontraktet som har skett. Och i vilken utsträckning de tror det möjligt, och i så fall hur, att utveckla det samhälle som våra barn nu växer upp i, till ett där unga kan röra sig fritt och utan rädsla."

https://www.svd.se/vi-som-har-barn-i-generation-villebrad 



Läs för Guds skull hela denna ledare av Tove Lifvendahl i Svd idag!

Hon kallar dessa unga idag för "generation villebråd"!

Betänk att det har gått så långt utför i detta arma Sverige, mer och mer likt ett fallfärdigt USA.  Om man ska förstå vad som har hänt så måste man gå tillbaka till 70-talets USA-rörelse vilken smittade ner vänstern i Sverige. Elevmakt!

Krav på att lärarna enbart skulle hålla käften gentemot eleverna. Sedan anpassade sig lagarna och tyvärr även lärarna till att man just skulle hålla käften.

Jag har haft vänner inom lärarkåren i Rosengård som blev dragna inför domstol bara därför de hade ingripit mot stökiga elever. Något stöd från rektorn fick de aldrig,tvärtom. Efter 30 års tjänst så var det bara att sluta. Den stökiga eleven med föräldrar kunde hånflina när domen var fälld.

Här är en del av grunden till hur det ser ut i dagens samhälle men det finns också en annan stor faktor.

Elever vilka kommer från andra länder med noll moral mot Sverige och svenskarna. Det har blivit rena sporten att råna svenska ungdomar.

Hur dessa har blivit uppfostade i sina hem kan man ju undra men ofta är de dragna i kalkylpapper efter sina föräldrar. Föräldrar som föraktar allt vad Sverige står för i jämlikhet och övriga lagar.

Jag minns från Malmö när jag var på otaliga möten i skolan men dessa föräldrar från andra länder var aldrig där trots att de verkligen skulle ha behövt höra om läget i klassen med deras barn.

Lärarna försökte så gott det gick att kontakta dem men ofta utan en chans. "Inte förstå"!

Att bli rånad på allt är så förnedrande och kan förstöra en ung människas liv för åratal framöver. Jag har ju som bekant råkat illa ut även här i Stockholm med just invandrare inblandade.

Det hån jag utsattes för glömmer jag aldrig men som vuxen kan jag ändå lägga det åt sidan på ett annat sätt än ett barn. Men glömmer ,det gör man aldrig och det förändrar ens liv. Man blir försiktig när man går ut tex. Stannar hemma vissa tider osv.

När jag ser gäng av invandrarkillar så går jag gärna över på annan sida m.m.

Alla dessa händelser som vi sett under många år ,allra helst efter 26 år i Malmö med 6 år i Rosengård, har förändrat min syn på både politik och samhälle.

Dessutom också på alla dessa unga män som tycks översvämma vårt land sedan 2015!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate