torsdag, december 28, 2017

Sveriges radio får tydligen ljuga hur mycket som helst!

Låg och lyssnade på SR 1 i morse och fick höra ett långt mycket flummigt inslag om kvinnlig och manlig blick vad gäller att fotografera. Naturligtvis var det bara kvinnor med i detta inslag. Flummet på sextiotalet var ofta svårt att lyssna till men det vet i katten om det inte är värre nu.
Vad är det med alla dessa unga kvinnor idag? Flumvågen sträcker sig idag till alla tänkbara ämnen men det här med bilden blev för mig bara tomma ord utan det minsta innehåll.
Allvarligare idag blev intervjun med förre chefen för bokmässan,Maria Källson.http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=6850928
Felet var inte det som Källson sa utan det var SR:s anställda journalist som helt frankt påstod att "den högerextrema tidningen med koppling till NMR, Nya Tider"  osv!
Hur i hela friden kan en anställd på Sveriges Radio påstå något sådant utan minsta bevisföring? Nya tider tar starkt avstånd från totalitära läror såsom nationalsocialism och kommunism, det finns inte en rad i tidningen så långt jag kan se som skulle hysa någon sorts sympati för NMR!
Det är mer och mer tydligt att Sveriges radios journalister är enögda på ett sätt som för tankarna till stasiradion i öst !
De är tex helt insnöade att tala väl om Hamas och det sk Palestina men det ligger ju i linje med vår utrikesminister Wallström som bara kan hålla en boll i taget i sina röda händer.
Kinas utveckling till den nya supermakten med inflytande över hela världens ekonomi verkar inte intressera SR?
Kinas ägande av järnvägar ,hamnar,fabriker m.m. över hela världen är ju uppseendeväckande idag och borde väcka varje instinkt hos dagens journalister!
Men ack nej , varje dag så har det sedan lång tid pumpats ut långa reportage med ett fullständigt intetsägande flum alá "kvinnlig blick" och annan skit allt medan folken i många länder håller på att duka under för svält,krig och förföljelse.
Mördandet av kristna och islams totala förföljelse av dessa uppmärksammas inte i massmedia med annat än förströdda ord då o då.
Bevakningen av vad som egentligen händer i islamstyrda länder är urusel men vår regering har ju satt agendan med sina besök i bla Iran och Saudi där man har följt med i hucklespektaklet för att ställa in sig för pengarnas skull.
Sveriges radio anpassar sig till hur de rödgröna vill ha det och någon PublicRadio  finns  ej längre.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate