onsdag, december 13, 2017

Samma här som där!

Jag har i ett antal bloggar berättat om mina upplevelser av framförallt Palestinier och deras inställning till judar och Israel. Hatet har bitit sig fast i dem och de fostrar sina barn i samma anda generation efter generation. Det hjälper inte att man har för länge sedan flyttat till andra länder , de kvarhåller inställningen att det är  år 1948 fortfarande.
Att mentalt bli kvar i en offerkofta inverkar ofta på hela deras liv och tyvärr har jag sett baksidan av detta under mina år i Malmö. Narkotika,kriminalitet osv var inte alls en ovanlig beståndsdel inom denna del av befolkningen i Rosengård.
Politisk fanatism var inte heller ovanligt  .
När jag läser artiklar från händelser i Tyskland så ser jag ju exakt samma företeelse. För varje raket Hamas kan skicka mot det civila Israel så jublar dessa människor och delar ut godis till barnen.
Det hatiska vrålet mot judar är precis det SA och andra nationalsocialister använde sig av i Tyskland på 30-talet.
Stora delar av arabvärlden ställde sig ju på Hitlers sida under kriget och dessa skyttegravar har de inte heller lämnat fast det har gått snart 75 år!
Frågan är också VARFÖR Europa har varit vänliga att ta emot dessa individer som lönar våra demokratiska samhällen så illa?
OCH att Sverige har en regering som hyllar dessa Palestinska ledare vilka är terrorister är ju i denna värld av våld uselt!
Wallström mfl hyllas ju också av Palestinierna i olika demonstrationer.
Men så var det ju också på 30-talet då Tyskland hyllade Sverige och PA och folkhemmet. Rasrening stod ju på flera partiers önskelista då !
Att bli hyllad av fel rörelser och personer borde ju stämma till eftertanke?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate