lördag, december 16, 2017

Jag ställer frågor om islams utbredning!

Jag får aldrig något svar på min fråga. Vad tillför islam för något gott till det svenska samhället?
Får svenska kvinnor det bättre under islam? Blir det ett mer jämlikt samhälle med islam? Vad har islam för syn på judar och kristna eftersom i länder med islam har man förföljt andra trosinriktningar!

 Inte ens shia tåls ju av sunni? Kristna kyrkor är ju förbjudna i allt fler länder med islam. Att konvertera innebär döden på många ställen och även i Sverige är konvertiter hotade!

 Ska Sveriges befolkning få ca 30 % muslimer så är ju frågan hur mycket makt kommer de att få och kunna omforma vårt fria samhälle till ett delvis ofritt samhälle där deras regelverk kommer att råda. Skilda badtider, inget griskött i några skolor , kaffeställen bara för män , kvinnliga läkare för kvinnor och manliga för män. osv.

 INGEN vill diskutera vad som händer när allt större grupper muslimer kommer hit. Och kom inte och påstå att inga förändringar kommer att ske. Araberna var det folk som med islam och svärdet erövrade mängder med länder och då var det bara att foga sig för folket .I Bosnien vilket var ett kristet land blev de muslimer efter hot,lock o pock.

Bokstavstroende i alla religioner är farliga därför att de tänker inte själv. Islamister är idag den farligaste grenen av islam och jag betraktar dem som likvärdiga med nationalsocialisterna.
 Bilden är från Uddevalla torg i fredags!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate