onsdag, december 27, 2017

Den onda godheten!

Återigen har "de goda" visat sitt rätta sinnelag ,skotten från vänster och delvis höger är förfärliga att skåda.
Vi ska börja med den här krönikan först vilken startade krypskyttet mot skribenten Ann Heberlein. http://www.gp.se/ledare/heberlein-%C3%A4lska-dina-n%C3%A4ra-medm%C3%A4nniskor-f%C3%B6rst-1.4947481
Sedan läser du det här: https://ledarsidorna.se/2017/12/vansterpartiets-manniskosyn-en-ruggig-och-dessvarre-sann-historia/

Vissa av dessa av Ann Heberleins belackare uppvisar den klassiska fascistsynen med påhopp om tex sjukdom . Närheten ideologiskt mellan nationalsocialister och kommunister förnekas ofta men den som vill och orkar sätta sig in i dessa åskådningar kommer rätt snart att märka hur stora likheterna är . Inte minst föraktet för de som de betraktar som svaga i vårt samhälle. Exakt samma synsätt på tryck o yttrandefriheten liksom hur man ska straffa människor med andra uppfattningar än deras egna.
I tex Sovjet så spärrade man in människor som psykiskt sjuka bara därför att de ha en annan uppfattning än kommunisterna. Tidigare under Stalin straffades de med arbetsläger där de fick arbeta ihjäl sig.
Under senare år har vänstern i Sverige tydligen dragit till sig folk vilka fortsätter med de otäcka tendenserna från både Sovjet och NaziTyskland , tur är att de bara kan angripa andra genom internet .Tänk tanken att de hade makten!
Jag har liksom Ann Heberlein arbetat inom långvården på Värnhems sjukhus i många år och delar hennes uppfattning om att vissa inte brydde sig om sina gamla föräldrar.
När jag slutade där för att ta hand om en dotter som inte längre klarade av att vara på sin förskola och började debattera i olika vänstertidningar om vikten att ta hand om sina barn samt plädera för att man skulle kunna vara hemma med dem tills de var tre år då fick jag veta vem jag var.
Och det var i huvudsak kvinnor som kallade mig mörkerman eller en socialist med bruna fläckar i mina fana. (1987)
Ingen saklig diskussion om barnens väl och ve ungefär som påhoppen på Ann Heberlein nu.
Läsförståelsen är nog dessutom ännu sämre idag även hos de som kallar sig journalister!
Skamligt med alla invektiv men de visar ju bara som vanligt vilka futtiga individer de är!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate