söndag, december 10, 2017

Hösten 1945!

Kriget har tagit slut och flyktingströmmarna är täta i Europa. Sovjetunionen har flyttat Polens gränser lång västerut och tagit över Tyska städer. Samtidigt har Sovjet beslagtagit stora Polska områden i öster.
Sverige har bestämt sig för att öppna  sina gränser för de antisemiter som flyr från Tyskland. Man tar emot 7500 fullblodsantisemiter utan några frågor.De ska inlämmas i landet och kan då fortsätta att sprida sitt judehat!
Nå, detta hände ju naturligtvis inte men flyttar du fram samma händelsekedja till "vår" tid och skriver palestinska islamister med sitt antisemitiska tänkande så har du förklaringen till varför tex Malmö har blivit en mycket trist stad med hot och förstörelse för stadens judar. De har hela tiden varit påhejade av vänstern i staden och har alltid varit välkomna i olika  vänsterdemonstrationer.
Kända artister såsom Mikael Wiehe har mig veterligen aldrig sagt ifrån mot dem som för fram antisemitiska slagord.Han liksom andra kända Malmöbor på vänsterkanten har travat med i dessa tåg.
Socialdemokratin under särskilt Reepalu har strukit dessa otäcka krafter medhårs.
Helt kallt har man kalkylerat med att få deras röster i valen och så är det också!
Hamas gröna flaggor har jag sett många gånger i allt från 1 maj-tåg till andra rent judefientliga tåg.
Tänk tanken att i början av 50-talet skulle tyska antisemiter fått tåga med uppvisande hakkors i den tidens demonstrationer!
Dagens palestinska demonstranter är inte ett dugg bättre än nazisterna!


 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate