måndag, februari 15, 2016

Lotta Lundberg sprider myter!

" Syndabockarna kommer i hundratusental. Danskarna tar deras smycken, som tyskarna tog judarnas på 30-talet. Bollen är redan i rullning."

http://www.svd.se/det-behovs-inga-bomber-for-att-spranga-europa/om/kultur 

Citatet ovan är ett exempel på rätt så otäck användning av det tryckta ordet på det sätt som "Der Stürmer" använde sig av på sin tid. Det har blivit allt mer vanligt i våra tidningar att argumentera med halvsanningar istället för att berätta hur det egentligt är i Danmark med den nya lagen. En lag som inte skiljer sig ett dugg från den Sverige i åratal använt på socialkontoren med de som begär bistånd.
Har du pengar på banken (vilket de kollar upp) så måste du leva upp dem först.Har du en bil så ska den säljas och du ska leva på pengarna! (Kollas upp första dagen genom bilregistret)
De "smarta" skriver bilen på annan person!
Har du en dyr villa ska den säljas osv!
Det är ju inte ett dugg konstigt med sådana regler, varför skulle skattebetalarna försörja en människa som har tillgångar?
Exakt så ser det ut när en invandrare kommer till Danmark. Har personen mycket pengar på sig så ska han leva av dem. Har han guldtackor (små) så ska de säljas och pengarna ska användas till uppehälle.
Personliga smycken tar inte myndigheterna alls!
Jag tycker att det är självklarheter och att använda sin krönika i Svd till att pådyvla Danmark, med den ytterst äckliga skrivningen om nazityskland och judarna, är ett stort felsteg!
Nu har Svd tydligen släppt alla goda journalistiska dygder , vem minns inte de famösa reportagen från "palestina"?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate