torsdag, februari 04, 2016

Ett Sverige som växer!

Du kan ju som läsare börja med att ta till dig denna Aftonbladetuppgift:http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/article22190105.ab

När jag bodde i Rosengård från 1978 så var Malmö nästan ensamma i vårt land  att kunna uppvisa en stadsdel med en befolkning där 80 % levde av "sossbidrag"! Idag bebos stadsdelen till 87% av invandrare, denna stadsdel där de skånska knegarna bodde en gång i tiden.
Det kan tilläggas att Rosengård har högsta ungdomsbrottsligheten i Sverige just nu!
Hänger det ihop? Jo, med dålig utbildning i vissa fall ingen alls så blir kriminaliteten det självklara för många. Det är där pengarna finns med knarklangning osv.
Den sk svarta sektorn är ovanligt stor i Malmö och återfinns på alla välkända områden. Affärer som säljer smuggel av alla slag eller rent av stöldgods. Nyligen stals en hel last med matolja och alla vet ju var den till slut hamnar. I köket hemma hos Malmös befolkning! Så ser det ut när brottsligheten likt maffian i USA infiltrerar hela samhället.

Nu är det ju inte bara Malmö längre och polisens olika rapporter påvisar ju på ett skrämmande sätt hur hela Sverige börjar att påverkas.
Det hjälper ju inte att godhjärtade människor vägrar att se denna utveckling. De blundar och påstår istället att de som beskriver den verkliga utvecklingen i landet är "rasister"!

Sedan när fakta blev till rasism kan man ju fråga sig. Det är ungefär som att studera USA och kunna konstatera att det är flest svarta som sitter i fängelser och i och med det är man "rasist"!

Det stod i en tidning för ett tag sedan att de flesta som sitter på Kumla är män från andra kulturer, därav 100 muslimer. Med andra ord så måste denna stora dagliga tidning vara  "rasistisk"!

Med det oerhört stora inflödet av immigranter så har förutsättningarna för en bra skola ytterligare försämrats och ännu fler kommer att gå igenom våra skolor med samma resultat som Rosengårdskolan uppvisade strax innan de fick stänga ner undervisningen och STÄNGA  skolan.

I massmedia och dagens politiker talar sällan om verkligheten utan de föredrar tomma ord tex "allt ordnar sig" och andra floskler.

Rättvisa är ett konstigt ord i dessa sammanhang. En icke krigsflykting som säger sig vara 14 år får ett boende med all hjälp man kan tänka sig för en kostnad på uppåt 60.000 kronor i månaden.

Samtidigt har vi unga vilka är födda här som får leva i utkanten av allting i många år, kanske resten av livet!
De föds in i arbetslöshet pga av olika orsaker. Vad de känner och tänker om vårt samhälle när de ser dessa så tydliga orättvisor vill jag inte ens försöka gissa mig till.

Hela denna "flugpapperpolitik" har varit fel från början och så gick det till slut inte att fortsätta heller utan de rödgröna tvingades slå igen porten. Men grundfelet i deras politik finns dock kvar och har funnits där i allt för många år.

Jag vill slutgiltigt citera Ivar Arpi:

 "Detta är hjärtlös politik: att först säga till hela världens flyktingar att de är välkomna hit, men sedan inte erbjuda något sätt för dem att ta sig fram, i stället säga de först måste göra av med sina livsbesparingar, riskera sitt eget och sina barns liv för att nå hit, sedan när de har kommit fram inte behandla deras ansökningar på åratal, låta dem bo i bostäder med en standard vi aldrig hade accepterat åt svenska medborgare, och när antalet som tagit ens inbjudan på allvar blir för stort bestämma att man ska utvisa 80 000 personer. Detta är så hjärtlöst, orättvist och destruktivt för alla inblandade att det är svårt att ta in."

PS Lite skolfakta från 2006 men lika aktuell idag: http://sjunne.com/2013/04/30/mitt-ar-som-skolledare-i-hjulstaskolan-2004-2005/

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate