onsdag, februari 10, 2016

Försvara rätten till att vara kristen!

http://www.varldenidag.se/nyheter/ingen-talar-med-oss-langre/Bbbpbh!NfOUezAM1thy3tNYe3GJzg/ 

Det är många som kan vittna om hur svårt umgänget med människor med islam som tro är om man är kristen eller ännu värre , konventerar till kärlekens religion.

På allt för många boenden med muslimer upplevs hat och hot. De kommer hit pga av krig eller är det inte så? De borde inse att när man kommer till ett nytt land så lägger man det gamla bakom sig. Här råder demokrati och frihet att välja sitt liv vad gäller både politik och religion.
Det har den senaste tiden gått rykten om att IS skickar hit islamister med strömmen av flyktingar och när man läser berättelser hur olika män uttryckt sig mot kristna så börjar jag nog också att luta mot uppfattningen att de infiltrerar vårt samhälle undan för undan dessa islamister.
Svensk lag måste gälla överallt och dessa som hotar ska inte få stanna här.

Det svenska samhället och det gäller i synnerhet en del inom sv. kyrkan är naiva.
Om man lyfter blicken från sitt hem och tittar ut över världen så ser man ju det hemska. Kristna är den mest förföljda religionen i hela världen. De dödas och kyrkorna bränns ner eller görs om till moskéer.

Berättelserna från världen och från Migrationsverkets olika anläggningar visar i varje fall för mig att islam är en religion fylld med hat och illvilja. Demokrati går inte ihop med denna religion i de flesta fall. Likheten med gammaljudarna i Israel och USA är påfallande.Man accepterar inga andra läror!

Jag känner starkt för dessa människor som blir utsatta för hot och hat och blir förtvivlad när inte svenska myndigheter ingriper med lagen, fängsla dessa islamister och utvisa dem omgående!
Sverige måste tuffa till sig och våga hävda lagen, en lag som ska gälla lika för alla! Utan undantag!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate