tisdag, oktober 22, 2013

Sverige behöver en haverikommission!

När ett flygplan brakar in i Kebenekasje så tillsätts en haveriutredning direkt som ska ta reda på orsakerna så att man kan förebygga kommande incidenter.
I all övrig verksamhet går man tillväga på samma sätt, det är så svensk industri har varit framgångsrik.
Men politiker tycka tänka annorlunda både på lokal  såsom nationell nivå.
Vi kan ta alla de skjutningar som hela tiden pågår mellan kriminella sk nätverk och som krävt många döda.
 I Tensta här om dagen tog det polisen 20 minuter att komma på plats och det första de gör är att hindra ambulanser från att frakta skadade till sjukhus. Samtliga fördes till vård genom att privatbilar ställde upp.
Var man än kollar i vårt lands stora invandrartäta förorter  så finns samma mönster med skjutningar, utpressning, våld och hot m.m.

Ingen törs yttra sig  i rädsla för att själv bli hotat eller  att bli kallad främlingsfientlig. Än värre är stämpeln rasist bara för att man vill tala i klartext om den misslyckade invandringen som pågått så länge.
Regeringen gick ut i går med minister Ullenhag i spetsen och talade om att nu minsann ska ingen invandrare kunna neka att ta de jobb som finns.
Jaha! Vilka jobb då?
Lämplighet när man kommer hit som i det närmaste  analfabet! Gått ut grundskolan utan betyg?
I all problemlösning får man lära sig att gå till botten med problemet för att överhuvudtaget kunna åtgärda det felande.
Detta gäller inte Sveriges  politik och invandring. Ska folk få komma hit så måste samhället fungera på en rad punkter.Bostad, jobb,skola osv. Självklarheter som inte går att önskas bort.
Svenska Dagbladets reporter åkte ut till Tensta för att sköta sitt jobb, d.v.s. tala med folk om hur de ser på tex skjutningarna ! Reportern blir vad jag anser hotad av män som säger att han ska åka därifrån.
Andra är så rädda att framträda med sitt namn.
Det är läget i demokratin Sverige för närvarande, rädsla!
Om man hade velat gå till botten med det elände som råder på många platser så hade man naturligtvis tillsatt en haverikommission !
Det kommer vi aldrig att få se därför att då skulle man också tvingas att erkänna att politiken de senaste 40 åren har varit felaktig.
Hellre låter man den i grunden rasistiska politiken fortgå som skapar kriminalitet! Så länge som invandrarungdomar "bara" skjuter sina egna så låter man allt vara som det är!
Svenska folket knyter näven i byxfickan såsom vanligt och bryr sig inte eller så har de svalt de etablerade partiernas lögner "att tillståndet i landet är gott"!
Gängslagsmål i Råcksta är kanske en syn vi får se mer av?
 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate