onsdag, oktober 09, 2013

Mord på öppen gata!

"48 skjutningar, som bland annat resulterat i åtta mord, under 2013. Det är siffror som oroar de sex partiledarna i kommunfullmäktige.
Anneli Hulthén (S), Jonas Ransgård (M), Kia Andreasson (MP), Helene Odenjung (FP), Mats Pilhem (V) och David Lega (KD) bjuder därför gemensamt in justitieministern och rikspolischefen till ett möte för att kunna inleda en konstruktiv dialog." GP idag!
I övriga Sverige så blir det små rubriker numera när ett mord sker , det är mest lokalpressen som skriver lite mer utförligt.
Det ruggiga är att det har blivit vardagsmat i vårt land dessa mord där det nästan bara är unga förortskillar inblandade. Ofta andra generationens invandrare som har valt den kriminella banan efter att ha misslyckats både i skolan och att få arbete.
Historiker och forskare dömer ut den svenska politiken och säger att den kommer att leda till ännu mer våld och kriminalitet.http://magasinetneo.se/tidningen/

Det säger sig själv att både kriminalitet och motstånd mot invandring kommer att öka hand i hand . De som tjänar på allt det här är ju div. tjänstemän som arbetar inom denna sektor. ( Fängelser, Migrationsverk, uthyrare av bostäder osv)
Förlorare är ju de som mister sina liv samt svenska folket som får via skatten betala kalaset. Förlorare är ju också de som kommer hit i tron att de skulle få jobb och bra bostad och finner att de ofta hamnar i arbetslöshet och dåliga bostadsområden.  Deras barn blir också stora förlorare visar ju alla undersökningar.
Hur dagens politiker kan fortsätta att säga som Per-Albin gjorde under kriget är ju underligt och falskt: " Läget är gott och vi är väl rustade"!

Nu börjar i alla fall många kommunalråd på de ställen där brottsligheten och trängseln är som värst att protestera men väldigt försiktigt eftersom alla är så rädda att få stämpeln " främlingsfientlig" över sig.

Det kommer att gå illa för de länder där man trycker ner en rättvis debatt om hur samhället fortsätter att urholkas.
I alla länder med samma typ av utveckling som Sverige så växer också partier som ger andra svar än de etablerade partierna.
Visst kan man "idiotförklara" de som röstar på tex SD och visst kan man som vänstern använda våld på olika sätt men de som har klara ögon kan ju se att denna väg är totalt felaktig.
Har vi demokrati eller ej? Om det nu finns människor som inte anser att
Sverige tål mer invandring för tillfället så ska väl de också kunna framföra dessa åsikter utan att släpas i smutsen och bespottas!

De som kastar glåpord och förstör och hotar, de är verkligen inte några demokratiska förebilder .

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate