onsdag, oktober 23, 2013

Ardiwan blev bara 15 år!

http://www.svt.se/veckans-brott/varfor-ville-man-morda-15-arige-ardiwan


Jag fäste mig vid vad Ardiwans pappa sa framför tv-kameran igår.
" Gängen har tagit över , de styr lagen osv"!
Ingen har vittnat över vem som höll pistolen trots att många såg mordet. Samma sak överallt i dessa enklaver där det bor invandrare i majoritet. Överallt i landet har det kommit en ny sorts inställning och kriminalitet. Man talar inte med polisen , nej man kastar skit på både lag och polis. Myndigheter är till för att lura på pengar.
Samma sak med bristande vilja till att vittna hände för inte så länge sedan också i Rosengård när en svart man med ett litet barn blev rått  misshandlad  av ett gäng kurdiska män. Många var de som såg dessa för området kända gängmedlemmar men INGEN har vågat vittna.
Vi är på väg mot något som verkligen inte är bra i ett demokratiskt samhälle, RÄDSLA!
Leif GW Persson tog bladet från munnen i gårdagens program där han kunde konstatera att en ny sorts brottslighet har vuxit upp i de samhällen som domineras av invandrare.
Politiker , tidningar, radio har hittills inte talat i klartext men sanningen kommer ju fram titt som tätt med alla skjutningar och mord som begås snart sett dagligen.
Vänsterfolket i vårt land har i åratal kastat skit på de som stått för sanningen om hur vårt samhälle förändras inte bara vad gäller gäng, knark och mord.
Vi har ju fått hit en förhatlig sk "hederskultur" som inte har ett dugg med heder att göra. Det rör sig enbart om männens makt över kvinnorna i familjen.
De falska feministerna har tvärtemot allt förnuft inte tagit itu med detta otäcka fenomen utan kampen har fått föras av ett litet antal kvinnor från framförallt frisinnade muslimska kvinnor.

Ardiwans far konstaterade också att de unga under 18 år har fritt fram i vårt svenska samhälle att utöva terror och brott utan att lagen kan göra något. Han var naturligtvis mycket bitter över sonens död och att våra myndigheter inte kommer någon vart med fallet därför att de boende i Rosengård tiger med vad de såg!

Det är skamligt !

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate