lördag, december 22, 2012

Du har gått över till andra sidan!

" herrejävlar...du var mig en rackare du Bo Hogrelius....och nu har du gått över på den andra sidan,,,eller du måste har varit där ett tag."

 Jo, jag har gått över till den "andra" sidan, den demokratiska. Kvinnan som skrev de inledande orden är kommunist från Göteborgsvarianten.(KP) det är lite lustigt med de reaktioner man får från olika kommunister , de reagerar på samma sätt som Jehovas vittnen.
 Stor förvåning att man "kan" bryta sig loss från en åskådning. Sedan reagerar de likadant som många frireligiösa, de förskjuter "kättaren" med många gånger hån och ibland otidigheter. Vill inte längre att man är vänner på tex Facebook. Blir otrevliga när man har motsatt åsikt mot de själv.
 Av de flesta som har avvännat mig där så har nästan alla varit kommunister av något slag.
 Jag som fd kommunist väcker ont blod och de ser mig som " förrädaren" ungefär som förre förrädaren i Grönköping.

 Det är en mänsklig rättighet att få ändra åsikt och tillhör det förnämsta vi har i vår demokrati och bör respekteras MEN det kan inte en del av vänsterns åsiktspatruller. Och inte f-n beror det på deras "demokratiska" sinnelag utan tyvärr fungerar troende människor på detta sätt många gånger, det är därför de blir farliga när de får makt. Historien om de socialistiska länderna är ju främsta bevis !

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate