söndag, december 09, 2012

Detroit och Sverige?

http://www.svt.se/moderna-ruiner/


Detroit var en gång en stad med många miljoner innevånare, idag bor ca 700.000 personer där och hälften är arbetslösa. 80% är svarta.

Alla stora flotta bilar byggdes i denna stad under en period av ca 100 år.

Stadens historia som berättas i  den här filmen var mycket intressant  men det fanns inslag som pekar på hur Sverige väg framöver kommer att te sig.
En hel del i USA:s historia borde vi lära av , de har varit med om det som händer i vårt land just nu.

Filmen berättade om knarkets framfart för många år sedan. Familjer upplöstes, fäder saknades och inga manliga förebilder fanns för pojkarna.
Har vi inte hört detta nyligen även här?
Knarkarna började i Detroit i jakten efter pengar att stjäla "skrot" och "kopparkablar"!
Nå , vad är det som pågår i stor skala även här. SJ:s tåg har många gånger fått stopp pga. kabelstölder. Kyrkor drabbas av koppartjuvar och synbarligen finns det skumma skrothandlare som köper stöldgods.

Filmen visade hur olika gäng målar sina "tags" på hus och andra ställen för att visa var gränsen till "deras" område går.
Det var inte så länge sedan man fick se på tv från ett område i Malmö där ungdomar på fullt allvar hävdade att kvarteret var "deras", inte ens polisen fick vara där enligt dem.

I Detroit så straffas "fel" gängmedlemmar på "fel" plats med att bli skjutna.
Exakt så som unga män de senaste åren i Sverige också har blivit både ihjälskjutna eller i "bästa" fall  skjutna i lår eller knä.

Maffia finns ju också numera utbredd i form av krogar eller klubbar. Mängder av sk "byggbolag" drivs av olika sk MC-klubbar med skumma affärer precis som i USA.

Se filmen och dra dina egna slutsatser om vart Sverige är på väg som land.

Hög arbetslöshet och stor invandring= kriminalitet , maffia, knarkaffärer m.m.
De som vägrar att se detta har ideologiskt färgade glasögon på sig  och är onåbara.
Rädslan för att få "rasiststämpel" på sig har förblindat  allt för många i maktens boningar så de törs inte ta i den här heta potatisen alls utan låter allt rulla på. Att man fyller rättegångssalar och fängelser  tycks man inte bry sig om,det genererar mera jobb för byråkratin och det är man tydligen nöjd med.
Migrationsverket gick i veckan ut med ett hurtigt meddelande att man "nog" skulle hitta nya bostäder åt de allt fler som begär att få komma hit.
Hur många kommuner som har sagt ifrån att de inte klarar av mer invandring vet jag ej men de mest uppmärksammade är ju Södertälje och Malmö som vädjat till regeringen och riksdagen att slå in på en annan politik.

Vi slår igen fabriker lite här och där på samma sätt som Detroit har gjort , ska resten bli lika illa här också i vårt land så som de har det därborta?Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate