söndag, november 25, 2012

Förhandla med talibaner?

Då och då dyker det upp personer som vill att man ska "förhandla" med talibanerna. De lever tyvärr i samma drömvärld som de politiker under andra världskriget vilka ville förhandla med Hitler och hans gangstergäng.

Inte fan kommer väl någon vettig människa fram till att man ska "förhandla" med maffian i olika svenska städer. Kriminella ska med lagens hjälp bekämpas och mördare är väl om någon kriminella.
Såg ett TT-meddelande i Svd som är värt att läsa och begrunda.
"De är inte några riktiga muslimer" säger dessa Guds självutnämnda skarprättare  i Pakistan på samma sätt som talibaner och islamister över hela jorden säger.

Vi har en liknande åsiktsriktning i Sverige också inom den kristna världen , Jehovas vittnen. Ingen annan kristen duger i deras ögon utan alla andra är falska, däremot är våra vittnen fridsamma till skillnad mot talibaner och islamister.
Aldrig att ett Jehovas vittne skulle mörda någon annan människa pga av "felaktig" religion.
Frågan man måste ställa sig är ju faktiskt om det finns något inom islam som är vilseledande och djupt felaktigt? Har de som är fientliga emot   islam kanske något som vore värt att lyssna på?

Nå titta på det här klippet och försök att förstå hur dessa mördare tänker och dra dina egna slutsatser av detta! Klicka på texten för att läsa!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate