lördag, september 29, 2012

Taliban-vänstern mumlar!

Taliban-vänstern blir griniga över frågan om hur man förhåller sig till Malmös judar och de attentat de utsätts för. Istället för att klart och entydigt ta avstånd från attentat så ska det mumlas. Men det är klart , ställer man upp och "hjälper" hamas och talibanerna i Afghanistan bakvägen så blir ju tydligen judarna i Malmö en besvärlig fråga inför sina "kamrater" med de gröna flaggorna!

När jag bodde i Malmö så bodde jag en längre tid alldeles i närheten av Synagogan och deras daghem. Under alla år så var det hot och försök till skadegörelse. Fingerade bomber lades ut och polisen fick spärra av hela området. Det var inte roligt för de barn som gick på judarnas förskola att behöva växa upp med detta.
Ofta var det unga muslimer som utförde det här.
När judar med synliga tecken på sin religion går ut på stadens gator så kan glåporden från stadens araber hagla. Allt detta är ju dokumenterat men trots detta har vänstern låtit hamas gå med i sina demonstrationer. Värst var väl när Israel skulle spela tennis i Malmö då allt urartade. Att hamas anhängare under demonstrationen ropade på arabiska "död åt judarna" borde för all framtid utesluta dessa från att gå i demonstrationer. 
Lagen säger att detta är hets mot folkgrupp, polisen gjorde ingenting.

Överhuvudtaget har polisledningen i Malmö varit usel på många sätt. Vem minns inte tv-bilderna där man ser polisen står passiva medan vänsterungdomar krossar stora fönster på stadens banker.
Polisen hade order att inte ingripa!
Förra veckan gick ett tusental muslimer ut i en demonstration, en åskådare blev misshandlad med sparkar och slag av flera demonstrationsdeltagare. 
Vad gjorde då polisen? Jo,de tog den slagne till polisstationen och godkände i och med detta att man får sparka åskådare som man finner misshagliga.
Efteråt berömde polisen demonstrationen!

Tänk att det gemensamma USA-hatet kan föra samman vänstern med dessa antidemokratiska strömningar!
Men inget nytt i historien som vanligt, läs boken om kommunisten Nils Flyg, mannen som delade Hitlers antiimperialism och också hatade USA!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate