lördag, september 01, 2012

Lambertz walk!

"http://www.dn.se/debatt/lambertz-tio-punkter-ar-provade-och-motbevisadeSaknar bevisvärde. Göran Lambertz har lyft fram tio punkter som han anser tala för att Thomas Quick (Sture Bergwall) är skyldig till några av de mord han dömts för. Men Lambertz samtliga uppgifter har nogsamt prövats och motbevisats, skriver Thomas Olsson, Mattias Göransson och Jenny Küttim."

http://www.dn.se/debatt/lambertz-tio-punkter-ar-provade-och-motbevisade

Det är trist att se och höra en jurist som har varit respekterad i vår land sjunka ner i resonomang som inte har det minsta bäring. Göran Lambertz borde sätta sig ner och fundera på vad han håller på med för närvarande.
Ibland kan man få för sig att han inte mår bra i sin hjärna eftersom allt han för närvarande kläcker ur sig är så suddigt och juridiskt fel.

Många vill ha en politisk kommission tillsatt som ska granska den sk Quick-affären 
men det vore fel. Låt rättvisan ha sin gång nu!  Sedan kan man kanske rent allmänt låta tillsätta ett nytt organ som har som uppgift att se över hela vårt nuvarande rättssystem. Det är ju uppenbarligen behäftat med en massa fel som möjliggör felfällda domar.
Det ska ju inte behöva vara så att journalister, tidningar, tv-program osv ska behöva slåss mot juridiken för att bevisa att de fällt domar som inte håller. Det har nu under en rad av år varit lite för mycket av denna soppa.
Uppdrag granskning har ju undan för undan bevisat hur fel vissa domar har varit där människor har fått sitta i fängelse helt oskyldiga.
Låt inte politikerna tillsätta en tillfällig kommission som bara ska granska affären Quick!  (S) med Morgan Johansson vill förfara på detta sätt och det vore synnerligen olyckligt.

Se över hela rättsapparaten en gång för alla!!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate