söndag, september 02, 2012

Petzäll!

Läs det här först: http://stadsholmen.blogspot.se/2012/09/hat-och-avsky-for-missbrukare-dodade.html

Riksdagen var Williams arbetsplats, han valde att agera som vilde och hade alla emot sig !
SD ville från början naturligtvis att han skulle lämna sin plats där eftersom han satt på ett SD-mandat. Jag vet ej hur de behandlade honom,  det får deras egna samveten  tala om för dem.
Men det ska också sägas , missbruk av alla slag kan man ej skylla på andra utan det är något man måste orka och ta itu med själv.
Petzäll och även hans mor har agerat för att han skulle få hjälp, tyvärr var inte vistelsen på Nämdemansgården tillräcklig. Han skulle ha behövt mer hjälp.
Tyvärr tror jag att hans riksdagsplats inte heller var så lämplig att sitta på när man mår så dåligt. Blev han dessutom utfrusen av de flesta och kände sig ytterligare utanför allting så var ju inte detta något bra för hälsan heller.
Jag har ju delvis varit utsatt för samma sak på en arbetsplats och vet hur svårt det känns och ofta faller man in i ett ännu värre missbruk.
Säkerligen träder det fram en hel del människor nu och beklagar hans död men jag tycker att de borde rannsaka sig själv , gjorde de allt som kunnat göras för att hjälpa honom?

Det är ett sorgligt fakta att allt för många människor tar sitt liv i vårt land, de tycker inte livet har något att ge längre ! Många har åsikter om detta men för många anförvanter kommer det också som en obehaglig överraskning när sonen eller dottern är död.
Man har inte sett signalerna eller så har man inte förstått hur illa det var. Tonårsgrubbel , tror man men det är tyvärr inte alltid så.
I Petzälls liv var missbruket en stor skuld till att han mådde dåligt och så mycket har jag upplevt och sett så jag vet att allt missbruk innebär att personen automatiskt mår sämre än vad han skulle ha gjort om han varit fri från detta.
Även veckoslutens drickande innebär för många att de "halkar" ner i humöret och riskerar att gå ner sig.
Hjärnan mår inte bra av  droger helt enkelt!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate