måndag, september 24, 2012

Sture Bergwall friad från ytterligare två mord!

Idag kom så nya friande för Sture Bergwall och det gällde de  mord han fälldes för i Norge. Det finns inga som helst bevis eller ens indicier enligt friandet.

Nu ser man återigen i vilken konstig dager Lambertz och Co hamnar i, de är ju totalt sågade !
I tidigare rättegångar konstateras nu att rätten inte har fått se hela bilden utan de har fått valda delar som ligger på ett gungfly av halv och hellögner!

Tack och lov att det har funnits människor som har anat och ej trott på dessa tidigare domar. Nu uppvisar Sverige en sida som rättsstat återigen när man låter kompententa jurister granska de fällande domarna och med det också friande domar av Sture Bergwall.

Tyvärr solkas allting fortfarande av att Säters ledning så styvnackat vägrar att låta förflytta Sture till en annan klinik.

Jag har en önskan också och det är att Lambertz lägger ner sina skriverier i detta mål, det är bara plågsamt att läsa hans förvirrade alster.

Till Sture vill jag säga, det var en bra intervju med dig idag i P1. Det är så skönt att höra dig lugn och saklig, heder åt dig!
PS Tomas Olsson är hedervärd också!
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5282124

Statsåklagaren säger så här :" Till Aftonbladet säger han att skulden till att Bergwall kunde fällas trots den bristande bevisningen ligger både på åklagaren Christer van der Kwast och försvararen Claes Borgström."
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15493674.ab

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate