lördag, september 22, 2012

Häpnadsväckande av Migrationsverket.

När jag fick höra talas om det här idiotiska igår  så trodde jag först att det var en sk tidningsanka.
Tyvärr  visade det sig vara en sann historia och nu har de slagit sitt eget rekord av dumhet. Trodde att rekordet med utvisningen av den gamla 95-års damen från sin släkt i Sverige skulle toppa listan för evigt.
Ack nej, nu kommer så det här med en liten flicka utan släkt som ska "hem" till Frankrike. Till "föräldrar" som inte ens kanske finns där. En kvinna som övergav sitt barn i Sverige till en man som misshandlade det lilla barnet svårt.
De ska aldrig mer ha denna flicka enligt mig! De har förverkat denna "rätt" till henne.Hon har nu föräldrar som inget annat vill än att fortsätta få ta hand om henne.

Precis så som tjänstemännen på Migrationsverket handhar sina uppgifter så gjorde också Hitlers tjänstemän. "Vi skötte bara vårt jobb" sa de efter kriget när de ställdes till svars.
Nu är det ju som så att lagen säger att när det föreligger "särskilda" omständigheter så kan man vara tilmötesgående.

Om man inte kan se detta i det här fallet då inställer sig frågan när de överhuvudtaget kan se några förmildrande omständigheter?

Jag har sagt det förut, har man genom sitt arbete blivit yrkesskadad då ska man inte vara kvar.
Flytta hela verket bort från Skåne , anställ ny personal och börja om från början.

PS Den här otäcka händelsen  påvisar också var skiljelinjen går mellan rasister och ickerasister.  På nätet finns det individer som till varje pris påvisar att den lilla flickan inte är svenska och därför skall utvisas. De anser  att Migrationsverket handlar rätt. Hos dessa människor finns det ingen empati  och det gör dem omänskliga och svåra att förstå sig på!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate