måndag, september 24, 2012

Många frågetecken efter den muslimska demonstrationen!

"– Yttrandefriheten måste ha en gräns. Den betyder inte att man får förstöra för andra, säger Feyza Yildyz, som känner att hon inte får tro vad hon vill i Malmö."  Bilden ovan visar hur man behandlar misshagliga åskådare!

Yildys känner att det ej går att tro som man vill i Malmö. Ett ytterst konstigt uttalande eftersom alla i det här landet har den demokratiska rätten att tro vad man vill i sitt hem och i sin "kyrka"!
Om man går till omvärlden där muslimer har  makten så är det mycket svårare att få ha sin tro för sig själv eller i sin kyrka.Det finns länder som har dödsstraff om man vill konvertera från den muslimska "rätta" läran!


"De röda flaggorna som demonstranterna bär står enligt Ayat Abdulzahra för det blod som martyrer har offrat i kampen för islam."

Det skulle vara ytterst intressant att få veta vilka dessa martyrer är och hur de stupade? I vilket land?

När islamister spränger sig i luften så utropas de till martyrer och lovas att komma till himmelriket per express där en massa "jungfruer" väntar på dem!  Ska de vältra sig i orgier med dem eller vad är den enfaldiga drömmen!

Något som jag alltid undrat över är varför så troende muslimer överhuvudtaget vill komma till ett land som vårt. De trivs uppenbarligen inte här och känner sig motarbetade, vore det inte bättre att emigrera till Iran eller Saudiarabien där ingen skulle tycka illa om dem?

http://www.sydsvenskan.se/malmo/tusen-tagade-for-muhammed/  

För min del får folk tro på vad de vill, de får gå i vilka bönelokaler som helst men de ska också respektera att det finns människor som fortfarande tror på tryck o yttrandefrihet.
Filmen Life of Brian var ju en mycket tuff betraktelse för många kristna och judar men till glädje för många andra. Visst fanns det ortodoxa likt Putin i Ryssland idag som krävde förbud men några kravaller såg då jag inte till. Och inte mördade kristna varandra heller! Muslimer världen över mördar på mycket lösa boliner. Shia eller Sunni, pang du är död!
Vilken grupp i världen som mördar vet ju alla och om man betraktar dem som martyrer bland muslimer i vårt land , ja , då är det illa!

Om Sveriges muslimer ska bli trovärdiga då måste de gå ut i demonstrationer där de brännmärker islamisterna i världen. De måste göra som folket i Libyen och dess regering, resa sig mot islamisternas förtryck ! Kasta ut månglarna ur templet!

Och som sagt var , religionen kan aldrig sitta i kläderna!

1 kommentar:

Juristen sa...

Ett mycket bra inlägg som motvikt till PK rapporteringen i gammelmedia. Inte ett ord om att Islamisterna på flera plakat jämförde den ironisa filmen med förnekelse av judeutrotningen under andra världskriget. Syftet är tydligt, Islamisterna vill fritt kunna odla sitt judehat. Inte heller ett ord om kraven på en blasfemilag, dvs en lag som skulle förbjuda vatje ifrågasättande av Islam samtidigt som Islamisterna skulle tillåtas odla sitt hat mot judar och kristna i religionsfrihetens namn. En sådan lag skulle innebära ett avskaffande av åsikts- och yttrandefriheten. Inte heller ett ord om det faktum att inte en enda judisk organisation störde Islamisternas demonstration, medans skränande och våldsamma horder av Islamister alltid samlas för att störa fredliga judiska demonstrationer.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate