fredag, mars 23, 2012

Tre syskon!

Holger, Elly och Alice Andersson, uppvuxna i Örebro . Holger Hernefors är snart 99 år gammal och är ensam kvar av denna syskonskara.
Min mamma Elly sitter alltså i mitten på denna bild, hon blev hela 96 år medan systern Alice blev blott lite över trettio år. (Kräftan) Cancern tog henne och det fanns ingen bot på trettiotalet. Idag finns lite mer hopp för de som blir sjuka men det är fortfarande en farlig och gåtfull sjukdom.
Jag sitter hemma hos Holger men själv ligger han för tillfället på sjukhuset, han har fått en besvärlig hosta men det är ingen fara med honom.
Holger har varit med om det mesta i teknisk utveckling allt från bilen till flyget.
En fantastiskt resa i livet för honom och eftersom hans minne är så klart  så är det så roligt att tala med honom om allting  från forntid till nutid.  Ska man diskutera massmedia eller musik så ska man gå till Holger, han har koll på allting! Rena kunskapsbanken.
Det känns fint att sitta och titta på detta gamla fotografi från ca 1918! Min mamma skulle strax efter det här fotot togs få "spanska sjukan" och bli oerhört sjuk i denna virussjukdom som tog många miljoners liv i Europa.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Spanska_sjukan


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate