tisdag, mars 20, 2012

Leif GW Persson

I kvällens program om svenska kriminalfall så snuddade Leif GW vid Olle Möller i ett rättsfall som handlade om Kerstin-mordet.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Olle_M%C3%B6ller

Olle Möller var dömd till fängelse för ett mord på en flicka i Stockholm, det sk Gerdmordet. Det finns stora frågetecken runt detta mord som var så likt Kerstinmordet. Möller höll på att fällas för Kerstinmordet  men det fanns inte tillräckligt med bevis. I folkmun blev han dock fälld . Efter nio år så blev en man vid namn Färnström dömd efter att han erkänt! Hans fd hustru väntade i nio år innan hon gick till polisen och berättade vad hon visste. Han hade våldtagit parets lilla dotter så han var en pedofil av värsta sort.

Gerdmordet utfördes på samma sätt som Kerstinfallet, samma dumpning i en sjö osv. Flickorna bodde i Stockholm i samma område!

Olle Möller hävdade sin oskuld hela livet! Nu ska tydligen Leif GW titta närmare på Gerdfallet och kanske det finns bättre möjligheter rent tekniskt nu att undersöka de indicier Möller blev fälld på. (Hundhår och fibrer) 

En fruktansvärd historia detta med tanke på att det finns alla chanser i världen att Möller hade oturen att vara på fel plats vid fel tidpunkt.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate