lördag, mars 09, 2024

Den eviga följetongen utan slut!

Varje dag sker våldsdåd någonstans i landet.   Larm om bomber, larm om skjutningar. Även larm om att islamister är beväpnade.

Var och en förstår nog vad dessa islamister från Somalia hade tänkt använda sina automatvapen till.

Sedan har vi dessa sk palestinier som dag ut och dag in vill ha utrotning av judar. 

ATT olika vänstergrupper sluter upp förvånar ju ingen som följt vänsterns historia av antisemitism. Igår tågade unga människor med fanor med hammaren och skäran !

Naturligtvis ,höll jag på att säga, i Göteborg.En stad som sedan trettiotalet haft många rörelser av udda karaktär. Inte minst R-arna. Deras antisemitism har funnits med ända sedan 1970.Hyllandet av flygplanskapare och andra terrorister  gör att de mer än någon annan påminner om Baader-Meinhofs gangsters. 

Flygplanskaparen Leila från terrorns MÖ.

Deras aggressiva framtoning har alltid funnits där, hotfulla.


Sverige har nu också så många kriminella grupper så det är nog bara säpo som har koll idag. Män från MÖ och Afrika dominerar dessa grupper och det finns band till de islamister vilka vill störta våra demokratiska länder i gruset.

Dagens politiker har skulden till hur det ser ut i vårt land men att få dem att ta ansvar för detta är svårt. Sossarna kom ut med en halvkväden visa som de nästan på direkten verkade att ångra rätt snart.

Reinfeldt ångrar ingenting. Sådant brukar utmärka människor med korkad hjärna.

Vi vanliga människor har ju sedan mycket lång tid förstått att den höga invandringen från länder med suspekt moral och helt annan syn på det mesta mot oss inte skulle sluta väl.

Sverige måste bli mycket hårdare på att utvisa alla dessa kriminella samt se till att medborgarskapet inte är något heligt när det gäller grov brottslighet.

Någon annan väg bjuds inte för ett land som håller på att falla samman inför den höga kriminaliteten. Fulla fängelser och häkten. En mycket dyr sida av svensk politik och ÄNNU värre blir det.

OCH slutligen, svensk polis MÅSTE ingripa mot demonstranter som skanderar olagligheter dag ut och dag in. Dessa blodtörstiga människor som hyllar kidnappningar av barn. Hyllar de som begick massvåldtäkter samt dödade kvinnor i Israel.

Ett land som inte gör något åt sådant faller sakta ner i ett mörkt hål där det blir omöjligt att ens krypa upp från!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate