söndag, mars 17, 2024

April-maj 1945 i Berlin!


 https://sv.wikipedia.org/wiki/Slaget_om_Berlin 

För att få slut på ww2 i Europa så var de allierade överens om att krossa nazismen totalt och det innebar även att erövra hela Berlin och slå ut de nazister vilka fanns kvar där med sina vapen.

Hus efter hus fick man erövra eller förstöra .Svåra gatustrider för Sovjettrupperna innan de fick slut på motståndet. Barnsoldaterna på den Tyska sidan var bland de svåraste att komma åt, de gav sig aldrig.

Krig ser ofta ut på det här sättet, i Asien var det likadant där USA fick offra så många unga män därför att japan gav inte heller upp.

Så ser det ut i det krig som pågår där många av världens ledare inte tycks ha varit med på sina historielektioner ! Att vänstermänniskor inte förstår krigets lagar är ju inget heller att förvåna sig över. De kan inte ta till sig fakta som går emot sina dogmer!

Israel måste göra exakt samma som Sovjet tvingades till i Berlin, kämpa från hus till hus. Islamisterna ger sig inte och de tror benhårt på att de kommer till paradiset om de stupar i detta krig.

Israel har hamnat i konflikt med bla USA som vill att Israel lägger ner sina vapen NU!

Netanyahu har sagt blankt nej till detta och det anser jag han gör rätt i. 


Det går inte att skona de som är kvar i södra Gaza därför att då kommer de bara att på nytt kunna anfalla Israel med en ny massaker!

DET är obegripligt att Israels vänner försöker med sin inblandning få Israel att ta beslut vilka vore vanvett.

Gör som Sovjet gjorde i Berlin, krossa nazihamas!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate