fredag, mars 01, 2024

Att inte kunna lita på svensk massmedia!

När nazihamas publicerar sina sk nyheter tex om att Israel bombat ett sjukhus med 500 döda som resultat så visade det sig vara en bluff. Ja, inte så att det inte har exploderat något men Israel var överhuvudtaget inte inblandade. 

DET var en rörelse vilken också finns i Gaza jämsides med nazihamas och deras namn är JIHAD.

Deras raket avsedd för Israel kom bara till detta sjukhus där den exploderade. OCH det var inte första gången de misslyckades utan det har hänt tidigare med stora skador och döda människor ! Varje gång så kablas det ut att det var Israel. OCH svensk massmedia nappar alltid direkt.


 DN och Svt publicerar alltid sånt här och har ingen källkritik alls.  Min gissning är att på deras redaktioner sitter det många med vänsteridéer och tyvärr också rena antisemiter.

Gårdagen upplopp där tusentals Gazaboende försökte plundra en lastbil med mat slutade med att många blev ihjältrampade och skjutna. Palestinier öppnade eld och Israelisk militär blev så hotade att de blev tvungna att skjuta. Sen inom några ögonblick så vet bla. svenska redaktioner exakt hur allt gick till och rubrikerna blev naturligtvis " Israel skjuter ihjäl 100 personer"!

Ledande politiker i världen går på allt detta och fördömer Israel innan de ens vet vad som hänt!

Vi lever i en värld som är sorglig i all sin förljugenhet och där man är väldigt snabb att "förkunna" sanningen.  Vissa är så infernaliska så att de försöker skriva om historien.

Antisemitismen är öppen idag och det är främst inom vänstern den tycks ha legat i bakgrunden till lämpligt tillfälle har givits.

Woke vänster från USA sprider sig.

De som tex står utanför Israels ambassad och skriker antisemitiska slagord gör bort sig för all framtid .(Greta tex)

Det har pågått en antisemitisk kampanj i svensk massmedia ända sedan 7 okt. Svt:s sk reportage är under all kritik . Partiska och infantila.
Svenska folket matas sedan många år av dessa undermåliga journalister vilka bedriver propaganda för sina egna idéer.
Tack och lov har inte detta drabbat bevakningen av Ukraina där kompetenta journalister gör ett mycket gott jobb.
Dagens nyheters bottennapp är ju inte unikt för den tidningen plus AB.
Deras beskrivning av både världen och Sverige är ju så verklighetsfrämmande så det är ju inte lönt att ta del av den ens.
Hur människor på nyhetsmedia kan sitta och fabulera om allting är svårt att förstå men vänder man blicken till USA så blir det begripligt.
USA har alltid påverkat allt från politiker till skribenter i vårt land. Senaste vågen med woke har trängt in i det svenska samhällets medelklass.
Jaja, jag vet ju att det kommer att svänga igen men det är jobbigt när det pågår!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate