måndag, mars 11, 2024

Att komma ut som antidemokrat!

 

Nazihamas mål är att döda alla judar samt förinta staten Israel. Detta är ju vad de själva säger offentligt liksom deras herre Iran.  

Sedan har de flera gånger tillagt att de ska utföra ännu fler massakers när de kan.

Med andra ord har ju Israel och alla judar att förhålla sig till vad terroristerna säger. Därav belutet från Israel att nazihamas måste krossas totalt innan fred är möjlig.

Daniel Helldén med andra vilka har ställt sig i tjänst hos nazihamas godkänner alltså att de ska döda judarna samt krossa Israel.

MEN de talar bara om Gazas folk hela tiden. 

DE vet ju nazihamas mål men det tiger man om. Men att ställa sig på dessa hatmöten och tala då kan man ju bara inse att de står på samma sida som övriga på detta torg.

Ja, det fanns ju under åren 33-45 också folk i vårt land som hyllade regimen i Tyskland.Ofta var de antisemiter på samma sätt som uppvisas i vår tid av en hel del svenskar och naturligtvis araber.

Landet palestina har aldrig funnits och de som kallas palestinier är ju araber. Att påstå så som de gör att de äger hela landet Israel är bara fantasier och kommer att förbli sådana.

Den socialdemokratiska regeringen erkände något de kallade för palestina, ett stort misstag vilken de blev ensamma om.

Alla dessa araber runt om i Europa är precis som för länge sedan  de som ska bana vägen för islam.

Dessa horder försökte erövra Europa men vid Wien blev det stopp för islams utbredning. Från Spanien åkte de ut till slut.

Men nu är vi där igen och värst drabbat är nog London och delar av England. 

Hur särskilt kvinnor kan ställa sig bakom islamisterna är mycket svårt att förstå. De sätter ju snaran över halsen självmant. En muslimsk kvinna kan inte klä sig som en normal svensk kvinna.Kan inte bada offentligt som vi svenskar. Betraktas alltid som en sämre varelse mot männen.

Männen bestämmer. Tom små pojkar i skolorna försöker bestämma över kvinnliga lärare.

Utvecklingen går åt fel håll med allt mer inflytande för religiösa idéer vilka inte passar in i ett demokratiskt samhälle.

Där kommer också frågan om hur man betraktar nazihamas. DE är ju en hårdför islamistisk rörelse i första hand. De vill förslava otrogna och döda judarna. Det gjorde de i massslakten den 8 okt, och enbart detta borde få alla demokrater att verkligen hålla avståndet till sådana rörelser.

SÄPO har koll på dem men tydligen inte mp:s politiker.  DE har nu valt sida liksom olika kommunistiska fraktioner har gjort.

OM Nils Flyg var landsförrädare under ww2 så är nog de som ställer upp för nazihamas att betrakta på samma sätt som man gjorde med Nils Flyg!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate