onsdag, februari 02, 2022

Sverige är ett avkristnat land!

 Kampanjen mot den kristna läran har nu pågått i många år vilket har dessutom inneburit att ingen solidartiet med förföljda kristna i andra länder kan snart synas på radarn.

Kristendomen är den mest förföljda läran idag i hela världen.Morden räknas nu i tusental och åter tusentals offer. Vanliga troende i tex Nigeria föses ihop av islamister samt slaktas! 

Präster i Pakistan mördas och skadas. I Frankrike har snart tusen kyrkor bränts ner mer eller mindre!

I Sverige kan vi se något förunderligt, unga kvinnor går i försvar för islamister i burka och hijab. Det mest förnedrande plagg en kvinna kan ha på sig. Mansförtrycket i sin prydno!

Först monterar man ner kristendomen vilken är en lära idag vilken har kunnat förändras från 1800-talets mörka period fram till dagens humanitära lära byggd på människokärlek.

Sedan börjar gruppen ,särskilt unga kvinnor, att bejaka en religion vilken stinker av männens förtryck mot kvinnor!

När motstånd har spirat mot detta elände med tex bildandet av GAFP med Sara Mohammed i spetsen så kallades hon för en massa fula namn.

Inom vänsterpartiet så motarbetades Amineh så fruktansvärt så hon gick ur partiet!

Att vara emot islamismen borde ju vara lika naturligt som att vara emot den närbesläktade nazismen!

När IS-terrorister utvisas från Syrien-Irak så är "moderna" kvinnor försonliga mot dessa islamistkvinnor vilka anländer i sina heltäckande svarta kläder. De är ju framförallt krigsförbrytare vilka dessutom låtit sina barn fostras i denna idelogi där mord är naturligt på just samma sätt som nazisternas fostran av sina barn.

Vem kommer inte ihåg hur unga kristna spikades upp på kors eller hur muslimer med "fel" lära brändes levande i burar. Barn fick se på!

Dessa individer som nu kommer tillbaka  är ju människor med en fruktansvärd lära i sina huvuden.

Att unga kvinnor idag har så svårt att förstå vilka dessa islamister är förvånar mig faktiskt. Hur kan man ha undgått vad de har gjort och vad de står för?

Vänsterns bidrag till denna inställning gör ju dem till första rangens medlöpare!

Ungefär som socialistiska partiet och Nils Flyg under naziåren!

Avskyvärt!


https://vhek.se/ 

https://gapf.se/

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate