fredag, februari 04, 2022

Islamtroende lever i ett självpåtaget mörker!

 Du kan ju börja med att läsa den här ledaren i GP :https://www.gp.se/ledare/vad-hatet-mot-socialtj%C3%A4nsten-s%C3%A4ger-om-sverige-1.65121257 

Först o främst ställer jag frågan varför de människor vilka tror så illa om vårt land, varför åker de inte hem igen?

De vill inte lära sig språket, de misstror allt och alla inom det svenska samhället. Isolerar sig med sina bidrag från det elaka Sverige!

Nu blåser övriga islamistiska världen på med den ena lögnen efter den andra!https://doku.nu/2022/02/02/sweden-is-attacked-online-due-to-the-lvu-law/

Att omhänderta barn är nödvändigt när de far illa. Antagligen skulle fler behövt att omhändertas när man ser alla dessa gängskjutningar!  Det är ju så gott som alltid killar från familjer med rötterna i MÖ och Afrika som antingen är offer eller förövare!

I vårt underliga land var ju det rasism att berätta sanningen om dessa individer. Inga ordentliga undersökningar fick göras. Skolorna teg om de problem de hade! Läs här hur det kunde vara i en skola i norra Stockholm för ett antal år sedan :https://sjunne.com/2013/04/30/mitt-ar-som-skolledare-i-hjulstaskolan-2004-2005/

Redan på 80-talet i Malmöskolan Rosengårdsskolan så fanns dessa problem vilket efter många år innebar att skolans högstadium stängdes!

Med andra ord så kunde man i vårt land tidigt se åt vilket håll det barkade hän mot men man valde tystnaden istället.

Tystnad och motangrepp mot de som berättade sanningen! 

Jag kände flera lärare i Malmö vilka själv blev kölhalade av sina rektorer när de påtalade hur det var i deras skola. Det slutade med sjukskrivningar och avsked!

Elefanten i rummet har ju under alla år varit politiken och regelverket i Sverige vilket är skulden till hur illa det har gått på många håll.

Dessutom är det för många invandrare totalt i vårt land just från länder där det råder anarki i hela samhället. Dessutom med en kultur vilken skiljer sig extra mycket från vår! Sverige har inte haft kapacitet att inlämma dessa in i det svenska samhället.

Frågan är om alla egentligen vill bli en del av det svenska samhället? 

Och frågan är om svenska politiker någonsin kommer att kunna göra något åt alla problem som uppstått ? Det pratas mest men i slutänden så händer inte mycket och det kan vi ju se tex med den råa kriminaliteten vilken kräver blod och död i en omfattning som är förfärande!

Vi talar ofta om maffian i Italien och USA, men vi har ju en maffia här också numera inom vitt skilda områden idag.

Men det är som med skolan på 80-talet, tystnad råder! Det är precis som om att man är tyst så försvinner alla dessa problem!

Den socialdemokratiska politiken har genomsyrat alla partier i så många år så till och med den borgerliga alliansen hade ingen styrning på Sverige de år de satt vid makten!

Tvärtom så förde Reinfeldts regering en renodlad sossepolitik i många frågor inte minst vad gällande hur många invandrare som skulle tillåtas komma hit!

En förödande politik för vårt land!  Där har vi bla orsaken till hur det ser ut idag!





Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate