torsdag, februari 17, 2022

Är du nazist? Nej, jag lydde bara order!

 "Virgin Istibian sattes på ett chartrat plan till Armenien – ett land hon saknar anknytning till. Kvar i Sverige finns barn och barnbarn.

Den svenska utlänningslagen säger att man vid synnerligen ömmande fall ska få stanna i Sverige. Om den inte gäller ensamma 81-åriga kvinnor, när gäller den då? skriver Nuri Kino."

https://www.expressen.se/debatt/hur-kunde-en-81-arig--kvinna-utvisas-ensam/?utm_medium=link&utm_campaign=social_sharing&utm_source=facebook&social=fb&fbclid=IwAR3G40rYSsstzN2jQu2V_fxpQk04K_I9re-jhT4t0c3ADuDqMpJPYKV8qYA 


Jag är fortfarande bestört,nej ARG! Så in i bomben förbannad över denna händelse!

Fegheten från alla inblandade myndigheter och enskilda personer! Förfaringssättet är ju värre än värst!

Samtidigt läser jag om islamister vilka har domar på sig att de inte har rätt att vistas här men står på våra torg och hotar Sverige!

När så myndigheter får frågan varför de är kvar så kommer svaret att de kanske skulle råka illa ut om de utvisas tex till Irak?

Den 81 åriga kvinnan skickas till ett land där hon inte har någon anknytning till. Hennes söner är svenska medborgare sedan många år och har bott här i 30 år. OCH ändå skickas hon ut med en oerhört dyr transport?


"Nej, jag lydde order" säger de som utfört det här! Där sitter handläggare på Migrationsverket och knappar in sina order, sen utförs ordern av statsanställda lydiga tjänstemän.

Att utvisa kriminella är alltså svårt pga av att deras hemländer kanske straffar dem? Men en sjuklig 81 års dam kan man ge sig på utan förbarmande!

Hon blir ju straffad resten av det kanske korta liv hon har kvar men i just detta fall så var det tydligen lätt att utvisa henne!

Och jag äcklas över alla dessa nitiska själar som spyr sin galla på henne och inte har ett enda ord över till att förbarma sig över denna stackars kvinnas öde!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate