söndag, februari 13, 2022

Förortsfolket borde ställa sig en fråga!

 Anklaga svenska myndigheter är ju lätt. "De stjäl våra barn och lär dem att äta gris och dricka brännvin"! Så kan det låta!

Såg ett kort tag på sändningen från dagens demo i Göteborg. Man kan bli förskräckt över mindre.Nu var de inte så många, kanske 500?

Men jag tycker att alla som bor i dessa förorter där våld och övergrepp pågår dagligen borde ställa sig frågan, varför här och varför alltid killar med ursprung från andra länder?

Som förälder borde också frågan ställas, varför blev min pojke offer för en skjutning? Och , varför sköt min snälla pojke ihjäl sin kompis?

Varför sköter de inte sin skolgång?  

Ofta skylls det på det svenska samhället men den rätta frågan är vem har sanktionerat att man tar livet av andra. Vem har givit tillstånd att stjäla någons bil?

När islamistiska grupper vill ta ifrån oss andra rätten att tycka till om olika saker och med detta vill avskaffa delar av vår yttrandefrihet då måste vi protestera. 

När de utfärdar en sk fatwa dvs dödsdom över någon de betraktar som hädare då måste också frågan ställas VEM som ger dem rätt att utfärda dödsdomar?

Nästa fråga är då också vilken jag ställer till de politiker vilka har sanktionerat dessa människors uppehållsrätt här. Såg ni det inte komma allt detta våld och kriminalitet vilken de drar med sig från sina urspårade länder?

Ni sitter där på era möten och i riksdagen och låtsas som inget har förändrats i vårt land tack vare massimporten av individer!(Män)

Ni har förhindrat svenska folket att kunna diskutera dessa frågor,ni har brunmålat folk som ser vad som händer!

OCH så har vi pressen och i synnerhet Aftonbladet vilken för ut sin dynga i många artiklar och krönikor. JG är den allra värsta lögnaren!

Han sitter där i sitt elfenbenstorn och tar heder och ära av riktiga journalister.

JG stinker och det har han gjort i många år. Mitt svar till både honom och blaskan som tillåter alla dessa hans lögner blir detta:




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate