tisdag, februari 08, 2022

Den tickande bomben i vårt samhälle!

 

8 feb 2022 11:47

"Sverige och svenska myndigheter för krig mot islam – det är budskapet i en växande och aggressiv kampanj som fått spridning långt utanför landets gränser. I fokus för kampanjen, som eldas på av muslimska extremister i och utanför Sverige, står LVU, lagen om vård av unga.

“I inlägg [i sociala medier] beskrivs vården av muslimska barn med påståenden om att de sätts i icke-muslimska hem och tvingas att äta fläsk och dricka alkohol. Det sprids uppfattningar om att flickor våldtas och tvingas att ta av sig slöjan och att barnen måste byta namn och religion och att bära kors”, summerar stiftelsen Doku, som arbetar för att sprida kunskap om den våldsbejakande/radikala islamistiska miljön."

Frankrike har ett tillstånd av ännu värre motsättningar eftersom de har många fler muslimer . Så många döda i årens terrorattacker har inget annat land i Europa. Finns det risk för att Sverige ska råka lika illa ut? Ja, tyvärr måste jag erkänna, det är en tickande bomb som ligger där rakt framför oss.

"Vi såg det inte komma" säger sedan de som har både uppmuntrat, betalat,godkänt allt som gynnar en felaktig politik.

Så här säger Kiri som själv kom hit för 30 år sedan :"Idag, säger Kiri, håller svenskarnas gemensamma kulturella nämnare med sina djupa rötter i vikingatiden på att begravas. Över två miljoner beviljade uppehållstillstånd under 2000-talet, i hög grad till människor från främmande kulturer, visar på att vi är inne i ett slags självskadebeteende. Det kristna kulturarvet utarmas, säger han, som själv föddes som muslim, men som idag är ateist. Och han oroar sig för att islamiseringen i Sverige ökar genom att statliga institutioner bidrar till att underhålla dessa krafter och begrava vår egen kultur." https://detgodasamhallet.com/2022/02/08/gunnar-sandelin-svenskarna-betalar-for-sin-egen-undergang/ 

De som demonstrerade i måndags i Stockholm har understöd av stora mäktiga intressen i olika islamistländer. Där sägs bla "att blod skall flyta i Sverige"! 

I Sverige är det sedan lång tid lag på att man inte får slå sina barn! Än mindre misshandla varken barn eller hustru! Gör man detta så ingriper svenska myndigheter och detta gäller ALLA boende i det här landet!

ATT inte muslimer kan få in det här i sina huvuden utan fortsätter att mala på om att svenska myndigheter "kidnappar" muslimska barn är ju en sorglig soppa som visar att de inte tar till sig vårt demokratiska samhälle.

Har riksdagen tagit beslut om att barnaga är förbjuden så gäller detta alla.

Kan man inte bara resa tillbaka till sina egna förträffliga länder där man får slå och misshandla barn o kvinnor?  



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate